Fem Pilota - Capçalera

Benidorm, Murla, el Fondó i Sella completen les finals de les lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

Ja coneixem tots els finalistes del Diputació d’Alacant, trofeu que enmarca les lligues de llargues i de palma després que el passat cap de setmana es resolguera la tornada de semifinals de les eliminatòries pendents.

En primera de llargues, quedava per conéixer qui acompanyava Campello en la final de Pedreguer. En este cas, l’equip de Benidorm, que portava un avantatge important de l’anada disputada a Parcent, aconseguia de nou la victòria al Palau d’Esports l’Illa per 10 a 7, de manera que es garantia el pas a la final de la màxima categoria de llargues.

Murla assoleix la final de la primera de palma després d’una intensa semifinal contra l’equip de Benidorm. En este cas, els benidormers no aconseguien arribar a la final després del bon fer de l’equip de Murla, que en l’anada queia per la mínima, 10 a 9, mentre que després, al carrer de Murla, aconseguia la victòria per 10 a 7, donant així la volta a l’eliminatòria i arribant a la final de la màxima categoria de palma, en la qual l'espera el vigent campió, l’equip d’Agost.

El Fondó de les Neus assoleix la final de la tercera de llargues després d’una trepidant semifinal, la més igualada de totes, contra l’equip d’Agost. Esta eliminatòria va haver de resoldre's amb el desempat després d’igualar-se les dues partides amb el marcador de 10 a 9. El desempat queia dos a zero per als del Fondó, que jugaran la final contra l’equip de Xaló.

El passat cap de setmana també servia perquè el club de Sella sumara un equip més a les finals, el tercer, de manera que se situa com el club que més formacions aporta una vegada més. En este cas, l’equip que es classificava era el de la categoria juvenil, que es desfeia en les semifinals de l’equip de Parcent, al qual va guanyar les dues partides per 8 a 6.

Totes les finals és disputaran al carrer de la Lluna de Pedreguer el pròxim cap de setmana, amb el següent programa:

Dissabte 8 de juliol
11 hores:
Final Juvenil: Benidorm - Sella
16 hores:
Final 3a palma: Sant Vicent - Agost
18 hores:
Final 3a llargues: Xaló - el Fondó de les Neus

Diumenge 9 de juliol
9.30 hores:
Final 2a palma: Sella - Benassau
11.30 hores:
Final 2a llargues: Castells - Sella
13 hores:
Presentació Lliga a Perxa 2017
16 hores:
Final 1a palma: Agost - Murla
18 hores:
Final 1a llargues: Benidorm - el Campello

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article