elmusa

Moltó jugarà el XII Trofeu Diputació de València de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Ja està configurada una de les cites clàssiques i més rellevants de l'estiu, el Trofeu Diputació de València de Frontó, torneig en el qual les primeres figures del trinquet abandonen durant uns dies el seu hàbitat natural per a enfrontar-se amb els pilotaris més reputats de les competicions oficials d'esta disciplina.
 
Bona prova de la importància d'este esdeveniment és la presència dels campions individuals de les competicions professionals, Puchol II i Moltó, qui debutarà en una competició oficial de frontó, a més del guanyador de la Lliga d'Escala i Corda, Pere Roc II, i d'imprescindibles de les grans cites, com ara Genovés II. Quatre pilotaris que li donen un nivell altíssim a esta competició estiuenca.

El format de competició és similar al de les últimes edicions. Hi participaran sis parelles que representaran altres tants municipis i que seran distribuïdes en dos grups de tres per a la disputa de la fase regular. Una vegada concloses les sis partides programades, les dues formacions amb millor puntuació accediran a la final, confrontació que serà inèdita, ja que es tractarà de contendents de grups diferents.
 
La modalitat de frontó també està àmpliament representada amb la participació dels jugadors que solen copar les finals dels diferents campionats federatius, individuals o de parelles. En definitiva, es tracta de reunir els millors exponents de la pilota de 'tec', situació que només esdevé durant l'any amb el Trofeu Diputació de València de Frontó.

La competició començarà el 12 d'agost a Museros i finalitzarà el 17 de setembre a Almussafes. Mentrestant, també visitarà els frontons de Paterna, Dénia, Xest i Vinalesa.
 

Cartell del torneig. Foto: ValNet.
 
La configuració dels equips i la seua distribució en els grups és la següent:
 
GRUP A
Ajuntament de Museros: Moltó i Adrián de Museros
Ajuntament d'Almussafes: De la Vega i Adrián de Quart
Ajuntament de Xest: Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.
 
GRUP B
Ajuntament de Paterna: Moro i Àlex.
Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Roberto.
Ajuntament de Dénia: Genovés II i Carlos de Massalfassar

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article