Fem Pilota - Capçalera

Riba-roja, la Pobla de Vallbona, Manises i Alfara, campions d'El Corte Inglés de trinquet

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

Les finals del 42é Autonòmic de clubs de galotxa Trofeu El Corte Inglés de trinquet es van tancar a la localitat de Torrent, amb les finals de segona i tercera categoria B ahir diumenge. El trinquet de Torrent va gaudir d’un gran cap de setmana amb les finals de l’Autonòmic de clubs de galotxa.

En primera va vèncer Alfara de la Baronia i en tercera A va guanyar Manises A. En la final de primera es van enfrontar Alfara de la Baronia A, que formava amb Jesús, Javi i Raúl, contra l’equip de Torrent A, que va jugar amb Natalio, Manuel i Oscar. Els de la Baronia es van imposar per joventut i pegada davant el bon equip de Torrent, que sempre destaca en les competicions de clubs que juguen en trinquet. Al final, 70 a 35 per als d'Alfara, que són campions de primera.

En la final de tercera categoria A, l’equip de Manises A, format per Salva, Vicent, Luis, Nemesio i Juan, va guanyar la formació de Xúquer-Sueca, integrada per Bernat, Santi, Marià, Raúl i Toni. L’equip de la Ribera no va posar les coses senzilles al favorit, la formació de Manises, que va aconseguir la victòria per 70 a 55.

Ja diumenge, en la categoria de plata va guanyar el club de Riba-roja i en tercera B va vèncer la Pobla de Vallbona. En la final de segona categoria es van enfrontar l’equip de Riba-roja B, que va jugar amb José, Rubén, Santi i Toni, contra l’equip de Torrent C, que va jugar amb Emilio, Jesús, Roberto i Ramón. Els de Riba-roja van plantejar la final de forma perfecta, marcant distàncies des del primer quinze, aconseguint un avantatge de sis jocs que va ser insalvable, i van guanyar finalment per 70 a 35. L’equip de Riba-roja va estar a un gran nivell en totes les seues línies tot i que va destacar, especialment, José de Calles, mentre que en l’equip de Torrent C, Jesús va ser el millor.

La final de tercera B va ser molt disputada i emocionant, amb alternatives per part dels dos equips però, al final, va guanyar l’equip de la Pobla de Vallbona D, que va jugar amb Salva, Carles, Adrián i Toni i va estar més encertat en el tram final de la partida. Manises C va jugar amb Juan José, Ángel, Juan, José Ramón i Alberto i va oferir una gran imatge, encara que finalment no van poder guanyar en esta categoria. Va ser la final més igualada en el marcador, amb un 70-60 final per als de la Pobla de Vallbona.
 

Els campions de la jornada de diumenge. Foto: FPV.


Resultats de les finals jugades dissabte 1 de juliol:

- Final Tercera A:
CPV Xúquer Sueca - 55 - CPV Manises A - 70

- Final Primera
CPV Torrent A - 35 - CPV Alfara de la Baronia - 70

Resultats de les finals jugades diumenge 2 de juliol:

- Final Tercera B
CPV Pobla Vallbona D - 70 - CPV Manises C - 60

- Final Segona
CPV Riba-roja B - 70 - CPV Torrent C - 35

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article