Fem Pilota - Capçalera

Definides les semifinals del trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Foios.

La victòria del CPV Faura a domicili, 60-70, contra Foios, ha sigut determinant per a la composició de les semifinals del trofeu El Corte Inglés de galotxa. Amb la victòria, Faura s'assegura la tercera plaça. Durant la partida va ser l'equip que va posar més interés per guanyar front a un rival que ja estava classificat. Martí I, Llopis, Sergio i el feridor Juanba foren superiors a Carlos, Pepet, Gavilà i el feridor Juanba. Ara estos equips s'enfrontaran en semifinals, amb una eliminatòria molt oberta a totes les possibilitats. L'anada serà a Faura.
 
Beniparrell confirma la quarta plaça
A Beniparrell el pronòstic es va complir i els locals, Julián, Herrera, Luis i Toni es van imposar a Montserrat (Óscar, Carlos, Javi i (Añó), 70-45. El de l'Horta Sud confirmaren el seu quart lloc i ara disputaran les semifinals contra el Kiwa-Quart, per tercer any consecutiu. En la partida calgué lamentar que Herrera rebera una pilotada al cap, de forma involuntària del seu company Julián. Va rebre atenció i després va continuar jugant, a pesar del dolor. El propi Herrera ens manifestava que "les semifinals contra Quart van a ser complicades, però intentarem fer un bon resultat en casa, en la primera partida, per anar al carrer de Quart amb possibilitats".
 

La partida d'este cap de setmana entre Faura i Foios. Foto: Paco Durà.
 
Partida accidentada a Massalfassar
Una altra partida accidentada fou la de Massalfassar-Marquesat, que no es pugué acabar per patir un esquinç al peu el jugador local Jorge. Va caure amb mala sort, quan el marcador estava 35-65 per a Marquesat i la partida, en la que ningú no es jugava res, es va suspendre i els companys de Jorge el van traslladar a les urgències del 9 d'Octubre amb el peu prou unflat. Ara portarà croses uns deu dies i farà recuperació. A destacar el debut del juvenil Carlos per Marquesat, que deixà també pas uns jocs al seu company Ros.
 
Borbotó perd la categòria junt Meliana
I a Borbotó es jugà la partida més emocionant en la que es jugaven els dos perdre la categòria. Guanyà Borbotó contra Albuixec, 70-60. I per millor tanteig particular serà Borbotó qui baixe a segona, encara que podria ser repescat, en cas que els convinga als de la pedania. També perdrà la categòria Meliana, que un dia més vas perdre sense jugar, davant Kiwa-Quart, líder.
 
Ordre de joc en semifinals
Les semifinals es disputaran els dos pròxims dissabte, el 8 i el 15 de juliol. Els encreuaments seran Beniparrell-Kiwa Quart i Faura-Foios, en l'anada. I de l'inrevés en la tornada. La gran final se disputarà el dia 22 a la canxa de Godelleta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article