Fem Pilota - Capçalera

Torrent vibrarà amb les finals de trinquet de El Corte Inglés

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

El trinquet de Torrent ha estat escollit de nou com a l’escenari per a jugar les finals que tancaran la 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, en les seues categories de competició en trinquet.

Hui dissabte, a partir de les 17.30 hores, la pilota de vaqueta tornarà a rodar per les velles lloses del trinquet de Torrent, que està convertint-se en tot un referent del joc per dalt corda i ha acollit finals de diferents competicions gràcies al suport incondicional del seu ajuntament. A eixa hora es disputarà la final de la categoria tercera A, amb la qual les formacions del CPV Xúquer de Sueca i el Manises A obriran foc.

Una vegada finalitze, arribarà el torn de la final de la màxima categoria, al voltant de les 19 hores. En la gran final absoluta, el primer equip del club local, format per Natalio II, Lago i Oscar, s’enfrontarà al d'Alfara de la Baronia, que amb la jove formació formada per Jesús, Javi, Alex, Raül i Oscar, faran d’esta final la millor del campionat.

Però no hi haurà pilota només el dissabte, ja que la vesprada del diumenge també tindran lloc dues finals més al trinquet de Torrent. Quan minve la calor, també al voltant de les 17.30 hores, els equips de la Pobla de Vallbona D i Manises C, club que repetirà com a representant en les finals, es jugaran el títol de tercera B. La final de la divisió de plata la disputaran les formacions de Torrent C, club que deu estar d’enhorabona, ja que disputarà la final de primera i segona, i Riba-roja B. Esta final tancarà un intens cap de setmana de pilota al recinte torrentí.

Programa de les Finals:

Dissabte 1 de juliol
17.30 h Final Tercera A
CPV Xuquer Sueca - CPV Manises A
19 h Final Primera
CPV Torrent A - CPV Alfara de la Baronia

Diumenge 2 de juliol
17.30 h Final Tercera B
CPV Pobla Vallbona D - CPV Manises C
19 h Final Segona
CPV Riba-roja B - Torrent C

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article