Fem Pilota - Capçalera

I Curs de Pilota Adaptada: Un curs que passarà a la historia

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El passat divendres 23 de juny va finalitzar al trinquet de la UPV un curs que passarà a la història de la pilota com el I Curs de Pilota Adaptada.

Este curs organitzat per FESA (Federació d’Esports Adaptats) amb la col·laboració de la FPV ha estat impartit durant 8 divendres consecutius pels graduats en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i entrenadors de pilota Mario Gandia, Miquel Àngel Pans i Ricard Sentandreu.

L’experiència ha sigut molt enriquidora en tots els sentits i tant els entrenadors com els participants han aprés durant tot el curs per a intentar millorar en els diferents aspectes que envolten la modalitat de raspall adaptat.

En les sessions han participat tant alumnes experts com jugadors nouvinguts i l’assistència de participants al curs ha anat de menys a més. Una dada que serveix per a motivar tant als participants com a les dues federacions que s’han comprés a organitzar en un futur nous cursos.
 

Els participants van gaudir molt del curs. Foto: Ulisses Ortiz.

El contingut de les sessions ha sigut molt ampli i ha intentat recollir el màxim de contingut. Els alumnes han pogut millorar aspectes del joc com la preparació de les mans, l’escalfament, aspectes tècnics i tàctics... dins d’un ambient lúdic, però sense perdre l’objectiu competitiu.
 

Els pilotaris de raspall adaptat juguen davant Ricard, que va ser instructor del curs. Foto: Ulisses Ortiz.

En finalitzar el curs els alumnes nouvinguts es van mostrar molt contents amb l’experiència d’una nova modalitat esportiva que desconeixien i que segur que repeteixen, mentre que participants veterans com Pasqual de Xirivella i Julio d’Oliva van destacar la importància d’aquest curs per a donar a conéixer la modalitat a més gent i millorar aspectes bàsics del joc que traslladaran a la competició. El director tècnic de FESA, Gabriel Melis, que va estar present en algunes de les sessions, també es va mostrar molt satisfet en haver-se complit de manera satisfactòria els objectius del curs.

Podeu veure totes les fotografies del I Curs de pilota adaptada ací.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article