Fem Pilota - Capçalera

Rafelbunyol gaudirà per segon any de les Nits Golfes de Pilota

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El CPV Rafelbunyol organitza, per segon any consecutiu i després de l'èxit de la primera edició, les nits golfes de pilota valenciana. Durant el mes de juliol es podrà gaudir del primer campionat de clubs de primera categoria, al qual estan convidats quatre clubs punters del raspall amateur, com són Bicorb, Xeraco, Benigànim i l'equip local, Rafelbunyol.

Les partides es jugaran al trinquet municipal de Rafelbunyol i abans del campionat, que començarà a les 23.30h els tres dies que es dispute, hi haurà diferents exhibicions d'escoles, com ara la del mateix poble, la del Genovés o la de Beniarbeig, així com partides de juvenils.

En la primera semifinal, que es jugarà el dia 15 de juliol, s'enfrontaran l'equip de Bicorb, format per Armando i Víctor, i el de Benigànim, conformat per Momblanch i Guillem. La segona semifinal, que es jugarà el dia 22 de juliol, serà entre els conjunts de Rafelbunyol, en què juguen Escoto i Conde, i el de Xeraco, format per Enrico i Juan. La final del torneig es disputarà el 29 de juliol, dia en què es tancaran estes nits golfes.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article