elmusa

El Campello i Agost ja esperen rival en la final de la Lliga de Llargues i Palma

Ratlles

Dimas Kruithof / Sella.

El Campello és el primer finalista de la màxima categoria de Llargues, després de guanyar Sella este cap de setmana en la tornada de les semifinals. En l'anada el resultat fou de 10-3 per als del Campello; per tant, tenien un resultat molt favorable de cara a la segona partida que, així i tot, han resolt amb un contundent 4-10. El Campello, capitanejat per Martines al treure i Mario al rest, han anat de menys a més esta temporada. Van començar en les posicions més baixes de la taula i, a poc a poc, van anar pujant fins a ser un dels clars favorits per a endur-se el campionat.

L'altra semifinal de la lliga enfronta Benidorm i Parcent, que han disputat este cap de setmana l'anada. Després del conflicte produït en la partida que van jugar les dues formacions al carrer de Benidorm, en què presumptament hi hagué agressions físiques per part d'algun jugador local, es presentava un enfrontament interessant i en què, a més, es va sol·licitar la presència d'un jutge de la federació.

La partida va començar amb un equip de Benidorm molt ben compenetrat, que va saber fer i entendre a la perfecció el seu joc, sense donar opcions als de Parcent. Amb un Jose Luis molt encertat a la banca, l'única preocupació de l'equip era fer les ratlles ràpidament quan estaven al rest, per a passar de seguida al treure una altra vegada. Així, amb poc de temps, l'equip visitant es va posar 1-6 en el marcador, davant un Parcent que no havia pogut entrar en partida. No obstant això, amb este resultat, Parcent va fer un canvi de rest i es va posar German a restar les pilotades que Jose Luis enviava al carreró. Amb una gran actuació per part de German, els locals van començar a agafar confiança i van poder retallar distàncies i posar-se 4-6. A partir d'ací, va començar a veure's una partida molt igualada, amb un gran joc desenvolupat per part dels dos equips, encara que quasi tots els jocs caigueren del costat dels visitants. Finalment, el resultat fou de 5-10 per als de Benidorm, que tenen un resultat molt favorable de cara a la tornada, que es jugarà este cap de setmana al seu carrer.

Pel que fa a primera de Palma, l'equip d'Agost, favorit per a emportar-se el títol, ja s'ha classificat a la final, després de guanyar 10-0 a la Vall de Laguar. L'altra semifinal la disputen els equips de Murla i Benidorm, que han ajornat la tornada, i es disputarà a Murla el pròxim cap de setmana. Es preveu una partida molt igualada i emocionant, després que l'equip de Benidorm aconseguira la victòria en l'anada per un resultat molt ajustat de 10 per 9. 

En segona de Llargues, a Castell de Castells es presentava una partida igualada i amb avantatge per a Tormos, després d'haver guanyat a casa per 10-7. No obstant això, els de Tormos no van saber aprofitar l'avantatge i van caure per 10-3 front al líder de la fase regular. En canvi, Sella va guanyar les dues partides de la semfinial front a Parcent per 10-6 i 5-10, i jugarà la final davant Castell de Castells.

En segona de Palma, la final enfrontarà Sella i Benasau. Els primers han remuntat un resultat desfavorable de 6-10 front a Calp i han guanyat a casa 10-3. Benasau ha sabut rematar la feina i guanyar al carrer de Tibi per 9-10, després de guanyar a casa 10-5.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article