elmusa

Martí I es proclama campió individual de galotxa en una final emocionant

Galotxa

Paco Durà / Faura.

La final del Campionat Individual de galotxa de primera categoria va estar molt més renyida i emocionant del que s'esperava, ja que Martí I va poder alçar el trofeu per un joc de diferència, 70-65, davant un rival que tenia quinze anys més, el Xato d'Almenara, campió de les dues anteriors edicions i que en esta es va mantindre ferm i prop de sorprendre el seu rival.
 
Martí I, animat per l'afició de Faura, ja que enguany defensa el club d'eixe poble, va lluitar molt en una partida en què tots dos van traure el joc del bot. I així arribaren a l'últim joc, amb 65-65, i eixe decisiu joc fou guanyat pel jugador de Montcada, que tenia Martín de feridor, enmig de gran emoció i el consegüent esclat d'alegria.
 
El Xato es mostrava satisfet, a pesar de la derrota, perquè "he aguantat molt bé davant d'un rival molt més jove. I després d'haver sigut dos anys seguits campió i caure així és per a estar content. Felicite el campió, que ha jugat molt".
 
En la final de segona, Alex Olivas del CPV Quart de les Valls, va guanyar davant Carlos del CPV Montserrat, 70-45. En tercera categoria Carlos del CPV Marquesat va guanyar 70-35 a Joan del CPV Tamborí. En tercera B Carles del CPV Borbotó va guanyar 70-45 a Juanba del CPV Faura, mentre que en veterans fou campió Pedro del CPV Onda pel mateix resultat davant Jose Luís del CPV Borriol. 
 

El carxot de Martí I va ser la seua millor arma. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article