elmusa

El Corte Inglés coneix els seus primers campions

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

El carrer de Vinalesa va gaudir ahir d’una gran jornada amb les finals de les categories inferiors de l’autonòmic de clubs de galotxa. Va ser vibrant i apassionant la primera jornada de finals del 42é Trofeu El Corte Inglés de galotxa, que va comptar amb quatre partides de gran nivell que van coronar una gran temporada. Així, Godelleta, finalment, va ser el guanyador de la categoria cadet; la Pobla de Vallbona, de la categoria infantil; Massamagrell, en la d'alevins, i El Puig, en categoria benjamí.

Sorpreses i remuntades, quinzes de molt de nivell que van fer disfrutar els aficionats i familiars que han estat al costat dels seus jugadors. Vinalesa, que era l'amfitrió, no va poder guanyar l'única final que jugava, en la categoria de benjamins.

Resultats de les finals disputades a Vinalesa:
- Categoria benjamí. El Puig – 50 – Vinalesa – 5
- Categoria aleví. Massamagrell – 50 – Moixent – 40
- Categoria infantil. La Pobla de Vallbona – 50 – El Puig – 30
- Categoria cadet. Godelleta – 50 – El Puig – 40

Han lliurat els trofeus i medalles l’alcaldessa de Vinalesa, Alba Catalunya; el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras; el regidor d’esports de Vinalesa, Diego Perona; la regidora d’esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, i el regidor d’esports del Puig, Fernando Checa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article