Fem Pilota - Capçalera

La victòria del Beniparrell li obri les portes de les semifinals

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.
 
La remuntada de l'equip de Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni) en les darreres cinc jornades del Trofeu El Corte Inglés de galotxa l'ha rematada amb la victòria a la canxa d'Albuixec (Sergi, Samuel, Canya i Alfonso), on s'ha imposat a domicili, 30-70. Açò li obri les portes a la classificació per a les semifinals, que ha aconseguit juntament amb els equips de Kiwa-Quart, Foios i Faura. Només falta per veure, en la darrera jornada de la fase de lligueta, quins equips ocupen el tercer i quart lloc, que seran entre Faura i Beniparrell, en funció dels resultats que es donen en la propera jornada, ja que els dos primers llocs de la taula els ocupen de forma definitiva, per este ordre, Kiwa-Quart i Foios. En semifinals s'enfrontaran primer contra quart i segon front a tercer.
 

L'equip de Beniparrell ha fet una gran remuntada. Foto: Paco Durà
 
Montserrat s'imposa a Marquesat, 70-50
L'altra partida important de la jornada enfrontava Montserrat i Marquesat, dos equips clàssics en el torneig que, esta vegada, s'han quedat fora de les quatre primeres places que donen dret a estar en semifinals. En esta jornada, Montserrat ha guanyat (Óscar, Javi, Carlos i Añó) Marquesat (Pau, Gerardo II, Sopetes II i Benja) per 70-50. Un repartiment de punts que no beneficiava cap dels dos que, per poc, es queden a les portes de poder optar a la final, cosa que resulta sorprenent perquè es tracta d'equips que han disputant diverses finals en els darrers anys.
 
Resultats
La resta de partides (algunes no s'han jugat, però s'emparen amb la legal·litat de les actes) han tingut estos resultats:
 
Massalfassar, 60; Foios, 70.
Meliana, 0; Faura, 70.
Kiwa-Quart, 70; Borbotó, 0.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 44 punts.
Foios, 37 punts.
Faura, 33 punts.
Beniparrell, 32 punts.
Marquesat, 28 punts.
Montserrat, 28 punts
Massalfassar, 19 punts.
Albuixec, 17 punts.
Borbotó, 15 punts.
Meliana, 2 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article