Fem Pilota - Capçalera

Xato i Martí I lluitaran per l'Individual de galotxa

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

El carrer de pilota de Faura será l’escenari on es completarà la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, que viurà el seu primer acte aquesta nit amb la presentació oficial de les finals.

Hui, a partir de les 20 hores, el Poliesportiu Municipal de Faura acollirà l’acte oficial de presentació dels finalistes que jugaran les copes de campions el pròxim diumenge 25 de juny. Eixe dia es viurà una intensa jornada de pilota a la població del Camp de Morvedre amb cinc partides. Obrirà el foc la sessió matinal, a partir de les 10 hores, en la qual es disputaran les finals de la nova categoria de veterans, on serán protagonistes els experimentats jugadors Pedro d’Onda i Jose Luis de Borriol, i de tercera A, on Joan del CPV Tamborí es jugarà la copa de campió amb Carlos del Marquesat.

Ja de vesprada arribarà el torn de la resta de finals. A les 17 hores, tindrà lloc la corresponent a tercera B, en què s'enfrontaran el jugador local Juanba de Faura i Carles de Borbotó. A continuació, tindrà lloc la final de la segona categoria, amb el també local Alex del CPV Faura, que tindrà com a rival a Carlos de Montserrat.

Tancarà la present edició la final de la categoria absoluta, on el Xato d’Almenara, jugador del CPV Quart de les Valls, defendrà el títol aconseguit en les passades edicions de les temporades 2015 i 2016, davant Marti I de Moncada, integrant del CPV Faura la present temporada. Queden com queden les finals el club local ja ha aconseguit un gran èxit, ja que ha classificat tres dels seus jugadors en les últimes partides de la competició.

Horari de les finals de l'Individual de galotxa:
10h. Final Veterans: Jose Luis del CPV Borriol - Pedro del CPV Onda
11h. Final Tercera A: Joan del CPV Tambori - Carlos del CPV Marquesat
17h. Final Tercera B: Juanba del CPV Faura - Carles del CPV Borbotó
18h. Final Segona: Alex del CPV Faura - Carlos del CPV Montserrat
19h. Final Primera: Xato del CPV Quart - Martí I del CPV Faura

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article