Fem Pilota - Capçalera

[Vídeo] El CPV Castelló crida a participar en el Campionat de Frare

Frontó

PilotaVeu / València.

El Club Pilotari de Castelló de la Plana ha realitzat un vídeo promocional sobre el I Campionat autonòmic de Frare que es disputarà el cap de setmana de l'1 i 2 de juliol a les localitats de Traiguera i Xert.

Al vídeo, editat pel membre del CPV Castelló, Ferran Puig, es veuen diferents imatges i seqüències de partides de trinquet amb frares. A més, es recorda que el frare va ser la modalitat hegemònica als trinquets del Maestrat i que l'objectiu del campionat organitzat és la difusió d'esta modalitat entre els més menuts.

Així mateix, s'ha de reconéixer l'esforç que realitzen els organitzadors del torneig per a promocionar este campionat. Amb este objectiu s'han inclòs al vídeo entrevistes a l'alcalde de Xert, Jose Rosendo Segarra; al mestre d'educació física de Traiguera, Rafa Besalduch, i al pilotari professional Pablo Linares.

Pablo de Borriol, com és conegut al món de la pilota, conclou el vídeo amb unes imatges d'una partida jugada junt amb Lluís Ramos, membre del CPV Castelló. Tots dos conviden la gent a assistir, el pròxim cap de setmana, a Traiguera i Xert per a gaudir de la modalitat del frare.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article