Fem Pilota - Capçalera

El Corte Inglés presenta les finals d'escoles i trinquet de galotxa

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

Ahir dimecres va tindre lloc l’acte oficial de presentació de les finals de la 42a edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, en les categories corresponents a escoles i trinquet.

El primer acte de les finals va comptar amb la presència del responsable de comunicació i relacions externes d'El Corte Inglés, Pau Pérez; del president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán; del Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, i de la regidora d’esports de Torrent, Nadia Marín.

El president de l'FPV va voler tindre un record per a l’alcalde de Vinalesa, Julio Martínez, “ja que en el dia de les finals de les categories escolars el trobàrem a faltar molt perquè ell, des de l’ajuntament, sempre ha col·laborat en estes finals de promoció. El carrer de pilota és i serà un dels llegats més importants que ha deixat per a la pilota valenciana”. L’aplaudiment entre tots el presents va ser unànim.

Nadia Marín, en representació de la seu on es juguen les finals de la categoria trinquet els dies 1 i 2 de juliol, va posar en valor el treball del club local per recuperar la pilota, mitjançant el món de les falles i la promoció a través de la seua escola local. “En uns pocs anys hem recuperat la pilota a Torrent i estes finals sempre seran ben acollides al nostre trinquet. Torrent vol ser un poble pilotari”, va ssegurar.

Per la seua banda, el responsable de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, va dedicar les seues paraules al camí que havien recorregut els jugadors fins a arribar a la fase final. “Espere que ens feu gaudir en les vostres final, i que el trofeu degà de la pilota continue molts anys més”, va dir.

Les finals escolars tindran lloc a Vinalesa el pròxim diumenge de vesprada, a partir de les 17 hores. En la categoria cadet s’enfrontaran els equips d’El Puig i Godelleta o Massamagrell. En infantils, l’escola del Puig s'enfrontarà, en este cas, a la Pobla de Vallbona. Ja en alevins, Massamagrell i Moixent seran els protagonistes, mentre que tancarà la vesprada de finals la corresponent a la categoria de benjamins, entre els jugadors locals de Vinalesa i el tercer equip de l’escola d’El Puig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article