Fem Pilota - Capçalera

Campello es troba a un pas de la final de la Lliga de llargues i palma

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La Lliga de llargues i palma - Trofeu Diputació d’Alacant s’acosta a les finals, que es disputaran, enguany, a la localitat de Pedreguer. El passat cap de setmana es van disputar quasi totes les partides d’anada corresponents a la fase de semifinals.

En la primera categoria de llargues, la formació de Campello, capitanejada per Martines, va aconseguir un magnífic resultat, a casa, davant la sempre combativa formació de Sella, després de véncer per 10 a 3. Als de Campello els queda una complicada partida a la plaça de Sella, però només necessitaran quatre jocs per assolir un lloc en la final. El partit d'anada de l'altra semifinal, que enfrontarà els equips de Benidorm i Parcent, es disputarà el pròxim cap de setmana, una setmana després, perquè l’equip de Parcent ve de jugar la prèvia, de manera exitosa, contra Mercat Central de València.

En la segona categoria, els dos equips que jugaven com a locals van cobrar avantatge en les partides d’anada. Per una banda, Tormos va guanyar per 10 a 7 Top Recambios Castells, formació que s’havia mostrat molt sòlida durant la lligueta. Per la seua banda, Sella va guanyar 10 a 6 davant Parcent. Per tant, ens trobem en dos semifinals molt obertes i que es resoldran, probablement per detalls, en les partides de tornada a Castells i Parcent.

La tercera categoria de llargues ja té un finalista, l’equip de Xaló, que va guanyar de nou en la tornada l’equip de Crevillent, de manera que es convertia en el primer equip finalista. L’altre finalista eixirà de l’eliminatòria entre Fondó de les Neus i Agost, que encara no han pogut disputar l’anada perquè el Fondó arribava també de disputar la prèvia, de manera satisfactòria, contra l’equip de Nàquera A.

Parlant ja de la lliga de palma, el favorit a disputar la final des d’un inici, l’equip d’Agost, s’imposava a domicili en el difícil carrer de Laguar, en este cas, per 6 a 10. Este resultat no és decisiu però la formació d’Agost no ha cedit quasi jocs enguany al seu carrer. A l'altra semifinal hi ha molta més incertesa, ja que Benidorm va guanyar els de Murla al carrer artificial dels primers pel resultat de 10 a 9. Per tant, tot és resoldrà al carrer de Murla el pròxim cap de setmana.

En la segona de palma, els equips que han disputat l’anada de les semifinals com a locals han obtingut un avantatge que podria resultar definitiu. Calp va guanyar l’equip de Sella per 10 a 6, mentre que Benassau guanyava el de Tibi per 10 a 5.

Ja en tercera, també de palma, Poble Nou i Sant Vicent protagonitzaven una partida molt disputada a la població de la Marina, en la qual s’imposava l’equip visitant per 8 a 10. L’altra de les semifinals d’esta categoria la disputen els equips de Sella i Agost, on els segons van posar peu i mig a la final després de guanyar a domicili per 4 a 10.

En la categoria juvenil, l’equip de Benidorm es va imposar al d’Orba a domicili per 2 a 8.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article