elmusa

Xest A i la Pobla posen un peu en la final del Diputació parelles

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

El passat cap de setmana es disputava l’anada de les semifinals de la primera categoria del Trofeu Diputació de València de frontó per parelles als frontons de Quart de Poblet i de Xest.

Al frontó de Quart de Poblet, l’equip local, format per Adrián i Paquito, va rebre el Xest A, en este cas format per Adrián de Museros i Alejandro. Els visitants van tindre avantatge en esta partida que va acabar amb un resultat de 28 a 41, cosa que els dona moltes garanties de cara a la partida de tornada que se celebrarà al seu frontó, el Baró de Xest.

Paregut va passar en l’altra semifinal d’esta màxima categoria, en què, en este cas al frontó de Xest, l’equip local, el Xest B, format per Boni i Carlos, va caure de manera prou contundent davant l’actual campió, l’equip de La Pobla de Vallbona, del quan en formen part Pasqual i Moro, pel resultat de 21 a 41. Tot i que estan prou decantades les semifinals, haurem d’esperar fins al proper cap de setmana perquè es dispute la tornada i els equips que tenen avantatge facen valdre el resultat obtingut en l’anada.
 

Adrián de Quart juga per al seu poble junt amb Paquito. Foto: Museu de la Pilota El Genovés.

En la segona categoria, este cap de setmana passat es van resoldre els quarts de finals que han deparat encreuaments en les semifinals entre el Pobla Vallbona C i l'Almussafes B, en la primera semifinal, i entre el Moixent A i l'Algímia, en la segona. L’equip de La Pobla Vallbona compta amb la baixa de Fran, qui no sap si podrà arribar a la disputa de les semifinals.

Ja en tercera categoria, Casinos posava peu i mig el passat dissabte en la final, després de guanyar a casa per 41 a 15 l’equip de Tamborí. Alcublas aconseguia la victòria a domicili a Moixent pel resultat de 31 a 41, que també els posa molt de cara el pas a la final, tot i que hauran de resoldre l’eliminatòria este pròxim cap de setmana.

Les categories d’entre setmana disputaran la fase de semifinals esta setmana i la següent. En la primera, s’enfrontaran Almussafes i Beniparrell per una banda i, per l’altra, Meliana B i Alfara del Patriarca. En la segona categoria, l’equip de La Pobla de Vallbona ja està en la final mentre que el seu rival eixirà de la semifinal que estan protagonitzant els equips de Riba-Roja i Meliana. En la tercera categoria d’entre semana, els enfrontaments de semifinals seran Alfara del Patriarca contra Massalfassar B i Xilxes contra Foios B.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article