elmusa

Guille de Vinalesa i Xavi de Beniarbeig, campions d'escala i corda individual

Món Escolar

PilotaVeu / FPV / València.

El minitrinquet de Massamagrell va disfrutar este cap de setmana de les fases finals de les categories benjamí i aleví de l'individual d'escala i corda dels Jocs Esportius.

En la categoria benjamí va haver-hi molta emoció i un triple empat en la primera posició, amb dos victòries i una derrota. Guille de Vinalesa va aconseguir l’or en l’última partida que va aconseguir guanyar per dos jocs de diferència. Arnau d’Ondara va ser plata i Ferrán de Vila-real, bronze. Javier d'Algímia va quedar quart.

En la categoria aleví, Xavi, de l’escola de Beniarbeig-El Verger, va aconseguir l’or; Carlos de Beniparrell, la plata, i Jordi de Massamagrell, el bronze. Pepe d’Almassora va quedar en la quarta posició. Xavi segueix demostrant que el seu desenvolupament esportiu al llarg de la present temporada. La revelació de la categoria va ser Carlos de Beniparrell, un dels jugadors que més ha millorat en els últims mesos.

Podium Autonòmic dels XXXV JECV escala i corda individual:

Categoria benjamí:
1r - Guille del CPV Vinalesa
2n - Arnau del CPV Ondara
3r - Ferrán del CPV Vila-real
4t - Javier del CPV Algimia

Categoria aleví:
1r - Xavi del CPV Beniarbeig-El Verger
2n - Carlos del CPV Beniparrell
3r - Jordi del CPV Massamagrell
4t - Pepe del CPV Almassora

Van lliurar les medalles el regidor d’esports de Massamagrell, Paco Gómez, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article