elmusa

Roberto reapareix en primera i Beniparrell guanya el líder Kiwa-Quart

Galotxa

Paco Durà / Beniparrell.
 
La reaparició de Roberto en l'equip de Beniparrell, en primera categoria del trofeu El Corte Inglés, ha sigut motiu de felicitat per a un jugador que ha patit un calvari per les lesions. Enguany, després de molt de temps d'inactivitat, havia tornat a jugar pel club de Beniparrell en segona categoria. Però ahir, dissabte, va jugar en l'equip de primera per a substituir Julián i formar equip amb Herrera, Luis i Toni.
 
La falta d'un "bot" torna a notar-se en els campions, 70-35
Enfront de l'equip de Beniparrell estava el Kiwa-Quart (el Moro, Guillermo, el Xato i Berbis), un líder que fa dues jornades que es veu desdibuixat. En la passada, el Moro no va poder jugar i es va notar. En esta jugava, però es va voler reservar per al campionat de frontó, que també disputa este cap de setmana. Per tant, jugava de punter i Guillermo al bot, un canvi que no li va donar resultat, perquè el jugador del Puig, molt contundent si juga de mitger, en el bot no s'aclaria. I quan l'avantatge de Beniparrell era considerable, el Moro es va posar al bot, però Beniparrell, magníficament conduït per Roberto, no va deixar que li restaren massa i van acabant enduent-se la victòria de forma contundent per 70-35. Una derrota que en l'entorn del club del Kiwa-Quart ha dolgut prou per la forma en què s'ha produït, ja que estan acostumats a veure guanyar quasi sempre el seu equip i no entenen que done esta imatge.
 
Foios s'aferra amb solvència a la segona posició
El segon classificat, Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma), va resoldre de manera solvent el seu compromís davant Marquesat (Pau, Nando, Gerardo II i Benja) per 70-35. Va tornar la normalitat a l'equip de l'Horta Nord, que s'aferra a un lloc segur de cara a semifinals.
 
Faura manté les aspiracions i s'imposa al Borbotó, 40-70
I en el tercer lloc apareix el Faura que continua de manera ferma entre els tres o quatre primers. A Borbotó (Adriá, Enric i Castelló), que venia de guanyar dos partides seguides, es va imposar a Faura (Martí I, Llopis, Carlos i Juanba) amb una feliç actuació de Carlos i dels altres jugadors, que després d'una primera part prou igualada, fins als 25 tantos, es va decantar a favor dels de Les Valls, 40-70.
 
Meliana torna a perdre els punts sense jugar
Meliana i Massalfassar no van jugar perquè Meliana, per segona jornada consecutiva, va haver de renunciar, ja que no comptava amb prou jugadors. Així, el resultat és de 0-70, segons la normativa.
 
Ajornada la partida entre Montserrat i Albuixec per dol dels visitants
La partida entre Montserrat i Albuixec va ser ajornada en senyal de dol per la defunció, produïda ahir, de la la mare del jugador d'Albuixec, Samuel.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 41 punts.
Foios, 35.
Faura, 30.
Beniparrell, 29.
Marquesat, 27.
Montserrat, 23 (-1).
Massalfassar, 18.
Albuixec, 17 (-1).
Borbotó, 15.
Meliana, 2.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article