Fem Pilota - Capçalera

Faura acollirà les finals de l'Individual de galotxa

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

Finalment serà al carrer de pilota de Faura on es tanque la sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa el pròxim diumenge 25 de juny. La localitat de Faura viurà una intensa jornada amb cinc finals, una per categoria.

El dia de les finals de l'Individual de galotxa començarà pel matí, quan es disputarà la final de la nova categoria de veterans, per a la qual ja està classificat Pedro d’Onda. També pel matí, a partir de les 11, serà la final de tercera A, on Joan del CPV Tamborí espera rival.

De vesprada, aplegarà el torn de la final de tercera B, a partir de les 17 hores, on jugaran Carles de Borbotó i Juanba de Faura. A continuació serà el torn de la segona categoria, que encara no coneix els seus finalistes. Per últim, es jugarà la final de categoría absoluta, on jugaran Julian del CPV Faura, tot i haver-se format a Borbotó, i el guanyador entre Juan Carlos del CPV Quart de les Valls i Sergi del CPV Albuixec.

Prèviament, el divendres 23 de juny, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la presentació oficial de les finals al Poliesportiu Municipal de la localitat del Camp de Morvedre. S'hi comptarà amb la presència dels deu jugadors finalistes, així com dels seus feridors, ja que en la vessant individual d’esta modalitat és necessària la participació de la figura del feridor per a iniciar el joc. També es comptarà amb la presència de l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, així com de la regidora de pilota, Sara Pedrós, i dels corresponents representants federatius.

Horaris de les finals del diumenge 25 de juny:
10:00 h. Final Veterans
11:00 h. Final Tercera A
17:00 h. Final Tercera B
18:00 h. Final Segona
19:00 h. Final Primera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article