elmusa

El duel entre Barriola i Genovés II es podrà seguir en directe per internet

Frontó

PilotaVeu / València.

La partida entre el pilotari basc Barriola i Genovés II ha penjat el cartell de "no hi ha entrades". No obstant això, els seguidors de la pilota podran seguir l'encontre de dissabte, 17 de juny (19.30h), en streaming (en directe per Internet), en el perfil de Facebook dels organitzadors de l'esdeveniment, la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig.

Esta nova partida està emmarcada en els actes del 50 aniversari del mític frontó J.A. Montesa del Puig. Després de tindre en el cartell jugadors de la talla dels bascos Aritz Lasa, Titín III i Xala i dels valencians Adrian de Quart, Montesa i De La Vega, arriba el torn de dos dels jugadors més carismàtics que ha donat la pilota a mà. Abel Barriola es va retirar del món professional el passat 7 de maig a Donosti, davant d'un frontó ple a vessar i amb molts dels seus antics companys donant-li el suport i l'admiració que el pilotari mereix. A aquell comiat va acudir una bona comitiva de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, que li van donar la pilota amb la qual s'enfrontarà a Genovés II, una de 65/70 grams.

Per a completar un cartell de luxe i homenatjar Barriola de la millor manera, els organitzadors van pensar des del primer moment en Genovés II. El rest es troba ara mateix en plena disputa de la Copa Diputació de València, però van poder trobar una data idònia per a disputar esta partida única i irrepetible que, de segur, deixarà l’afició amb un gran sabor de boca.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article