elmusa

Duels d’altura en les semifinals del Diputació de València de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Arriba la fase final del Diputació de València de Frontó després d'una fase de lligueta intensa. En la màxima categoria d’esta edició, els dos encreuaments es preveuen d’allò més interessants i igualats.

Pel grup A, es van classificar els equips de La Pobla de Vallbona, amb Moro i Pasqual, com a líders del mateix, mentre que, com a segons, l’equip que accedia a les semifinals era el de Xest A, format per Adrián de Museros i Alejandro. Pel que fa al grup B, més embolicat fins l’última jornada, els equips que accedien a la fase final eren els de Quart de Poblet A, amb Adrián de Quart i Arcusa II, com a primers de grup, i Xest B, com a segons, parella que formen Boni i Carlos.

D’esta manera, La Pobla de Vallbona s’enfrontarà a Xest B al trinquet de Xest, diumenge vinent, a les 11h, mentre que Quart de Poblet A jugarà a casa contra Xest A, dissabte a les 17.30h.
 

Moro i Pasqual s'enfrontaran a Boni i Carlos. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

En la segona categoria encara estan disputant-se els quarts de final, no obstant això, per diferents motius, ja hi ha dos equips que han accedit de manera directa a les semifinals: Moixent A i Almussafes B. Els equips d’Algímia i de la Pobla Vallbona C són els que més possibilitats tenen de passar de ronda, segons els resultats que es van donar en la partida d’anada.

També es troba en la disputa de les semifinals la tercera categoria, que programa per a este cap de setmana l’anada d’esta fase. Tamborí A rebrà l’equip de Casinos, que és, després de la fase de lligueta, el favorit al títol, mentre que el Moixent B rebrà l’equip d’Alcublas.

Pel que fa a la primera categoria d’entre semana, ja tenim tres equips classificats per a semifinals, que són Almussafes, Beniparrell i Alfara del Patriarca. El quart semifinalista eixirà del derbi que protagonitzen dos formacions de Meliana. Almussafes jugarà contra Beniparrell mentre que Alfara del Patriarca espera el seu rival d’entre els dos equips de Meliana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article