Fem Pilota - Capçalera

Victoria guanya dos tornejos en un cap de setmana redó a Logronyo

Frontó

PilotaVeu / València.

Victoria Diez no para de donar alegries al frontó valencià. El passat cap de setmana, la pilotari del CPV Rafelbunyol va viatjar a Logroño per jugar al mític frontó Adarraga el Torneo San Bernabe de Logronyo. La valenciana, que formava equip amb Naroa Aguirre, va vèncer la final ahir diumenge, davant la parella de Lara Ruiz i Noroa Iturain per 18 a 6. La partida, que va ser retransmesa en directe pel canal ETB, era la primera partida femenina que es jugava al frontó logronyés.

A més, Victoria també va jugar un altre campionat el dissabte. En concret, el II Torneo Calceatense de Santo Domingo de la Calzada. Al torneig van participar 64 jugadores repartides en quatre categories. Victoria, va participar en la segona categoria junt a Andrea Capellán i es van proclamar campiones després de vèncer totes les partides de la fase de grups així com la semifinal i també la final.

En la partida inaugural van vèncer 10-1 a Lea Guibeau i Laure Lamaison, en la segona van guanyar 10-4 a Pauline Marimpouy i Marine Sibérchicot i en la tercera, s'adjjudicaren el triomf per un ajustat 10-8 davant Txell Ladonne i Maite Ruiz. En semifinales, van aconseguir el triomf per 10-7 front a la parella de Célibe Ladonne i Aurelie Darricau mentre que la gran final la van conquestar per 16-14 davant Malen Etxegarai i Uxue Oses.
 

Victoa Diez, al pòdium el dissabte en Santo Domingo de la Calzada. Foto: Juan Carlos Diez.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article