elmusa

Montserrat sorprén el líder al carrer de Quart, que acusa molt la baixa de Moro

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
El trofeu El Corte Inglés de galotxa continua oferint sorpreses. Si la passada setmana Borbotó va véncer Foios (segon classificat), esta jornada la sorpresa majúscula s'ha produït al carrer del líder i campió, Kiwa-Quart, on Montserrat li ha guanyat la partida, 65-70. Una situació que no ocorria des del campionat del 2014, quan Marquesat es va imposar també al carrer de Quart, que tan difícil resulta per als equips visitants.
 
En esta ocasió es pot justificar en bona part per la baixa de Moro, la figura principal dels campions, que és normal que es trobe a faltar. Però, tot i això, l'artífex de la sorprenent victòria de Montserrat va ser el feridor Añó. Va saber apretar i dificultar l'acció de Guillermo en el bot; fins al punt que els locals, Guillermo, el Xato, Juan Antonio i Berbis, anaven sempre a remolc dels rivals, Óscar, Xavi, Carlos i Añó.
 
I tan gran ha sigut la desorientació del Kiwa-Quart que, tot i que a última hora tenia el marcador de cara, 60-50, el Montserrat va ser capaç de remuntar, igualar a 65 tants i guanyar la partida i dos punts, per un, per als de casa, malgrat que, en l'últim joc, els de Quart estaven al bot. O siga que va ser una sorpresa majúscula i una bona injecció de moral per al Montserrat, que va millorant prou en les darreres jornades.
 
Faura arrassa Beniparrell, 70-15.
Per la seua part, el Faura (Martí I, Llopis, Sergio i el feridor Martín) ha derrotat de forma contundent el Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni) per 70-15. Els de l'Horta Sud guanyaven els dos primers jocs, 10-0, i després desapareixien de la partida, que era un passeig triomfal per als de Faura, que es consoliden entre els quatre primers.
 

L'equip de Faura. Foto: Paco Durà
 
Borbotó guanya Massalfassar a domicili i el deixa semicuer
Borbotó (Adrià, Enric i Castelló) continua la bona ratxa i ha tornat a guanyar Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco). Esta vegada, a domicili, 50-70. Açò fa que Borbotó deixe de ser el semicuer perquè empata amb Massalfassar però té millor tanteig particular. Els locals no poden guanyar en les últimes partides, si bé el feridor Paco pensa que: "Ja hem tocat fons i hui l'equip ha estat millor i crec que ara anirem cap amunt".
 
Meliana perd els punts per no tindre prou efectius
Les altres dos partides no s'han disputat per diferents motius. Meliana al·lega que només tenia un jugador disponible i li ha donat els punts a Foios, mentres que, en juvenils, els punts eren per a Meliana, també sense jugar. Una situació prou anòmala.
 
Marquesat-Albuixec, ajornada per força major
Finalment, la partida entre Marquesat i Albuixec s'ha ajornat, a expenses del que decidisca la Federació, a petició d'Albuixec, per la greu malaltia de la mare del jugador Samuel, segons fonts del club de l'Horta Nord.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 41 punts.
Foios, 32 punts.
Faura, 27 punts.
Beniparrell, 26 punts.
Marquesat, 24 punts (-1).
Montserrat, 23 punts.
Albuixec; 17 punts (-1).
Borbotó; 15 punts.
Massalfassar; 15 punts.
Meliana; 2 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article