Fem Pilota - Capçalera

Benidorm tanca les trobades de Pilota a l'Escola

Món Escolar

PilotaVeu / FPV / València.

El Programa educatiu “Pilota a l’Escola” de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, corresponent al curs 2016/2017, va finalitzar ahir amb la celebració de l'última de les trobades al Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm. Una jornada lúdica i molt esportiva on van participat 440 escolars de la demarcació d’Alacant.
 
En les pistes de joc habilitades per a jugar a raspall van jugar els xiquets dels col·legis: CEIP la Cala, CEIP Miguel Hernández, CEIP Els Tolls de Benidorm, CEIP Les Rotes d’Altea, CEIP Sagrados Corazones de la Romana, CEIP Santa María Magdalena de Benitatxell, CEIP Cap d’Or d’Almoradí, CRA Sella, Orxeta i Relleu, CEIP Fernando de Loaces, CEIP San Bartolomé d’Oriola, CEIP Puig Campana de Finestrat i, per últim, CEIP Francesc Candela de Crevillent.
 
Des de primera hora del matí, el Poliesportiu Guillermo Amor es va omplir de xiquets desitjosos de jugar a pilota valenciana. L'FPV va habilitar un total de sis pistes de jocs, una zona lúdica amb molts tallers per a divertir-se i dues pistes inflables.


Els alumnes es van divertir amb Mapi. Foto: FPV.
 
Van assistir a esta jornada lúdica esportiva el director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, i el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, que van estar acompanyats pel nou regidor d’esports de l’Ajuntament de Benidorm, Arturo Cabrillo, i per la seua antecessora en el càrrec, Ana Pellicer.
 
Per a Josep Miquel Moya, "el nou format de les cloendes del Projecte Educatiu Pilota a l’Escola ha possibilitat la presència de més col·legis, d’una banda, i, d'una altra, hem eliminat la competitivitat i les trobades s’han convertit en unes jornades lúdiques, molt més en sintonia amb el que representa el projecte". D’altra banda, el regidor Arturo Cabrillo es va mostrar encisat amb la trobada que es va albergar a Benidorm. "Veure conviure els xiquets i les xiquetes sense estar condicionats per una competició ha sigut meravellós", va assenyalar.


Els més joves van gaudir de la jornada lúdica. Foto: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article