elmusa

Ontinyent va viure la quarta Trobada de Pilota a l'Escola

Món Escolar

PilotaVeu / FPV / València.

El Poliesportiu d’Ontinyent va ser ahir, 6 de juny, l’escenari de la quarta trobada del programa d’innovació educativa “Pilota a l’Escola 2017”. El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana, finalitzarà el proper dijous amb l’última de les trobades a la localitat de Benidorm.
 
A l'encontre van participar un total de 8 col·legis: CEIP Tomás Llacer d’Alcoi, CEIP Sant Vicent d’Alcoi, CEIP Cervantes d’Alcàntera, CRA Castell de Carbonera d'Otos, CEIP Ausiàs March de Llutxent, CRA Escoles de Xúquer de Gavarda, CEIP Pare Gumilla de Càrcer i CEIP Albait de Bolbait, centres educatius pròxims a Ontinyent que s’ho van passar d’allò més bé amb les activitats preparades. En total es van habilitar sis pistes per a jugar a pilota, més una àrea de jocs gegants, tallers i karaoke.
 
Mapi, la mascota de la Federació, va estar present en tot moment, va jugar a raspall amb els més menuts i es va fer fotografies amb tothom. El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i el Coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, van ser els encarregats de lliurar els lots de material als col·legis guanyadors pels treballs que han realitzat  dins del programa Pilota a l’Escola.
 
El CEIP Cervantes d’Alcàntera es va emportar el premi a la creativitat; el CEIP Albait de Bolbait, el premi al millor videoclip; el CEIP Ausiàs March de Llutxent, el premi integrador, i per últim, el premi d’Empren Esport, per la seua integració a través del joc de pilota, va ser per al CPEE Tomàs Llàcer.


Alumnes i professors del CEIP Pare Gumilla de Càrcer. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article