elmusa

L'Autonòmic de Frontó Parelles encara la fase final

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Arriba la fase final del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València. En la màxima categoria, La Pobla de Vallbona serà l’equip que passe com a primer de grup, tot i que els de Xest, amb dos partides menys disputades, podrien arribar a empatar-los a punts però tindrien l’average (mitjana aritmètica) perdut per només dos tantos. Tot pareix indicar que Adrián i Alejandro seran els qui acompanyen Moro i Pasqual a les semifinals pel grup A.

Pel que fa al grup B, Xest B i Quart de Poblet A seran els equips que passen a les semifinals, però encara es desconeix l’ordre de classificació, ja que queda una partida per disputar entre els implicats que dirimirà l’ordre final, i per tant, l’encreuament de semifinals. La partida entre Quart i Xest B es disputarà este diumenge a migdia al frontó Baró de Xest. Per tant, Moro i Pasqual, de l’equip de La Pobla de Vallbona, Carlos i Boni del Xest B i Adrián de Quart i Arcusa, de la formació de Quart, estan ja classificats per a semifinals. Adrián de Museros i Alejandro de Paterna només necessiten un punt dels sis que els queden per disputar per a ser el quart semifinalista.

En la segona categoria, la que més comprimida està, només resta una jornada al grup B per a conéixer quins seran els enfrontaments de quarts de final. La tercera categoria també té, este cap de setmana, la última jornada i és clau per a conéixer els enfrontaments de semifinals.

Les divisions d’entre semana es troben inmerses en la fase final de manera plena. En la primera categoria i la tercera es disputaven esta setmana les partides d’anada dels quarts de final, mentre que en la segona esperen el seu torn per a disputar les semifinals de manera directa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article