elmusa

L'Individual de galotxa decideix els semifinalistes

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

La sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa ja està en marxa. En esta competició participaran més d’una trentena de jugadors provinents de clubs com Foios, Sollana, Montserrat, Massalfassar, Meliana, Albuixec i Faura, entre d'altres. La partida d'anada de quarts de final es va disputar el passat cap de setmana i este dissabte s'aclariran els quatre semifinalistes que lluitaran pel títol en les diferents categories.

En les primeres partides de la màxima categoria, Sergi, natural de Meliana però jugador del CPV Albuixec, s’impossava amb comoditat, 70 a 25, a Adrian de Borbotó. A més, Julian, jugador del CPV Faura i natural de Montcada, aconseguia una victoria més apurada davant l’exprofessional Cervera, en véncer 70-50. Pascual de la Pobla i el Xato d’Almenara, actual campió i jugador del CPV Quart de les Valls, van donar este dijous per la nit una autèntica exhibició. El resultat final va ser de 70 a 65 per al de la Pobla i ho deixa tot obert per a la partida de tornada, que es disputarà hui, dissabte 3 de juny.

En la divisió de plata són Sergio i Alex de Faura juntament amb Carlos de Montserrat i Ruben de Massalfassar els que apunten a semifinals. La mateixa situació però en tercera A viuen Joan del CPV Tamborí, Carlos del Marquesat, Bauset de Foios i Jesús de Faura. Precisament, el carrer de pilota de Faura sona com a possible seu per a acollir les finals del trofeu a finals de juny.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article