[Vídeo] Multitudinària Trobada de Pilota a l'Escola a Massalfassar

Món Escolar

PilotaVeu / FPV / València.

El poliesportiu municipal de Massalfassar va acollir ahir la cloenda, en este cas la segona, després de la Borriana, del programa Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Quasi 600 alumnes, provinents de 18 centres educatius diferents, van gaudir d'una matinal de totes les activitats que hi havia preparades per a ells. A banda de la programació de partides, els xiquets han pogut disfrutar de tallers, unflables i una sèrie d’activitats que han fet les delícies dels assistents.

El Col·legi Sagrada Família de Massamagrell va ser el guardonat en el dia d'ahir amb el premi “Manualitats” pel seu treball posterior a la sessió al seu centre. A més, el col·legi d’Educació Especial Squema de Torrent va ser el guanyador del premi “Integració”, dotat amb un lot de material cortesia d’Empren Esport, de la Fundació Trinidad Alfonso.
 

Van acudir a la trobada el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner; l’alcalde de Massalfassar, Carles Fontestad; el regidor d’Esports del municipi de l’Horta, Joan Morant, i el representant de la Fundación Trinidad Alfonso, Carles Baixauli.

La pròxima trobada serà el dijous 1 de juny al Poliesportiu Municipal de Piles. Hi ha confirmats més de 400 escolars, alumnes tots de 4t de Primària.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article