elmusa

Kiwa-Quart guanya el derbi comarcal a Faura i apreta la classificació

Kiwa-Quart guanya el derbi comarcal a Faura i la classificació del Campionat de galotxa s'apreta

Galotxa

Paco Durà / València.
 
La victòria d'ahir del Kiwa-Quart sobre el Faura en el derbi comarcal de les Valls, junt amb la de Marquesat en Borbotó i la de Beniparrell contra el cuer Meliana, apreta més la classificació entre els quatre primers llocs, i dona pas a les semifinals.
 
El feridor Berbis, decisiu en el derbi de les Valls, 70-35
En la partida de màxima rivalitat comarcal, entre Kiwa-Quart i Faura, es van imposar els actuals campions (Moro, Xato, Juan Antonio i Berbis) als de Faura (Llopis, Sergio i Sanderes) per 70-35. L'actuació del feridor Berbis va ser decisiva, ja que el trio local no tenia el millor dia i ell aguantava, a base de fer molts quinzes, l'empenta dels rivals, que tenien a Llopis com el més destacat. Tot i això, a partir del parcial 40-35, el Moro i el Xato van millorar per a poder rematar la victòria i mantenir-se com a líders destacats.
 
Emocionant triomf de Marquesat, 65-70
A Borbotó es jugava la partida més emocionant. Va acabar amb el triomf de l'equip visitant: 65-70 a favor de Marquesat. Des del principi va ser una partida molt igualada i va acabar només amb un joc de diferència per als visitants (Sopetes II –Pau–, Nando, Gerardo i Becken). Els dos punts que atorga esta victòria permeten a Marquesat seguir en el grup capdavanter i augmentar l'emoció. 
 

Sergio i Llopis, de Faura. Foto: Paco Durà.
 
Foios guanya a Montserrat, 40-70
A la canxa de Montserrat va tindre lloc l'altra victòria a domicili, la de Foios per 40-70. Un resultat que el deixa en solitari en la segona plaça de la taula. Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma eren superiors a Óscar, Javi, Carlos i Añó; sobretot després de la igualada a 40 tantos.
 
Albuixec recupera lesionats i millora
Albuixec va recuperar els lesionats i Sergi, Samuel, Joan i Carlos es van mostrar molt segurs davant Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco), a qui van véncer 70-40. En les files locals ha sigut important la recuperació del feridor Carlos i també la del mitger Samuel. Per la seua banda, els visitants van perdre massa jocs en què tenien Val.
 
Beniparrell guanya sense Julián a Meliana, 70-20
I Beniparrell, malgrat la baixa de Julián per lesió, va ser molt superior al cuer Meliana i va guanyar 70-20. El juvenil Jorge va ocupar el lloc del lesionat Julián i va jugar junt amb Herrera, Luis i Toni. I per Meliana van jugar Rubén, Manel i Jesús.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 34 punts
Foios, 28
Faura, 21
Marquesat, 21
Beniparrell, 21
Albuixec, 17
Montserrat, 15
Massalfassar, 14
Borbotó, 8
Meliana, 1

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article