Els Jocs Esportius arriben a Ondara, Bellreguard, Guadassuar, Pelayo i Borbotó

Món Escolar

PilotaVeu / FPV / València.

Al llarg del cap de setmana, des d'ahir divendres fins a demà diumenge tindran lloc tres dies apassionants amb jornades de promoció de raspall en cinc localitats valencianes.

Al trinquet d’Ondara, este dissabte, a partir de les 9 hores, es disputen els títols autonòmics de rendiment, amb la presència de 10 escoles i 20 equips (Alcàntera-Càrcer, Beniarbeig-El Verger, Genovés, Moixent, Muro Alcoi, Oliva, Ondara, Orba, Pedreguer i Piles). A Guadassuar, també es disputen les finals d’iniciació de la Ribera-Costera-Vall Albaida. A partir de les 9 del matí, es jugaran les finals on estaran presents 16 equips i 9 escoles: Quatretonda, Alzira, Carlet, Sueca-Xúquer, Marquesat, Guadassuar, Moixent, Favara i Gavarda. També al trinquet de Bellreguard, sempre des de les 9 hores es juguen les finals comarcals d’iniciació de la Safor, amb la presència de 8 equips i 5 escoles: Oliva, Bellreguard, Font, Xeraco i Piles.

La ciutat de València també viurà un cap de setmana intens, ja que ahir divendres es disputaren les finals de secundària de raspall al trinquet de Pelayo amb la presència de 8 equips i 3 escoles: IES Patraix, IES Maritim, IES Font Sant Lluís. Demà diumenge, a partir de les 18 hores es disputaran les finals de primària de la ciutat de València, en el carrer de Borbotó amb la presència de 8 equips i 4 escoles: Borbotó, CEIP Tomás de Montañana, CEIP Fernando Rodríguez Fornos i Borbotó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article