elmusa

Massalfassar acollirà les finals de l'Autonòmic de Frontó Parelles

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Les finals del XXX Campionat Autonòmic de Frontó Parelles es disputaran al remodelat frontó de Massalfassar. El consistori del municipi de l’Horta Nord continua amb el seu compromís amb la pilota valenciana amb la celebració de les finals del Trofeu Diputació de València de la modalitat de les tres parets.

Les finals seran el cap de setmana del 8 i 9 de juliol i, durant la mateixa setmana, també es farà la presentació dels finalistes així com la disputa de les finals de les categories d’entre setmana.

Pel que fa a la competició, el passat cap de setmana es disputava una de les partides més igualades del que va de competició. El frontó Baró de Xest va acollir la partida entre la formació local, formada per Adrián de Museros i Àlex, contra el conjunt de La Pobla, amb Pasqual i Moro. La partida, trepidant de principi a fi, la va guanyar l’equip local per la mínima, és a dir, 41 a 40. Tot i això, el líder del grup A continua sent la formació de La Pobla, amb 15 punts, però els de Xest, amb 12 punts, compten amb una partida menys.

Quant al grup B, l’equip de Xest B, amb Boni i Carlos, és el líder, amb 9 punts, seguit de Museros, amb Enrique i Lemay, que tenen 7 punts. Així mateix, l'equip de Quart de Poblet, integrat per Adrián i Arcusa II, tenen 5 punts i una partida menys disputada.
 

Boni i Carlos juguen per Xest B, que lidera el grup B. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article