Fem Pilota - Capçalera

Acerbis i Intersport vestiran els professionals de la pilota

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Els jugadors professionals d’escala i corda i raspall han protagonitzat este matí a Pelayo la presentació de les equipacions oficials que lluiran a partir de hui gràcies al conveni a tres bandes entre la Federació de Pilota Valenciana, Intersport València i Acerbis, signat el passat 27 d’abril.

A l'acte, realitzat a les lloses del trinquet del cap i casal, hi ha estat present una bona part de la plantilla de pilotaris professionals juntament amb el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; el director comercial d’Acerbis a nivell estatal, Juan Francisco Mas; el gerent d'Interesport València, Alonso Muñoz; els vicepresidents de raspall i escala i corda de la FPV, Armando Mercé i Pedro López, respectivament, i el representant dels jugadors de raspall, Juanjo Sala.
 

Els pilotaris amb les equipacions de joc. Fotografia: Val Net.

Els jugadors han posat amb les samarretes oficials de joc, roges i blaves, i amb el xandall i la dessuadora que lluiran a partir d’ara. Un canvi qualitatiu que, de segur, servirà per a millorar la imatge dels màxims representants de la pilota valenciana i que pretén estendre a la uniformitat dels clubs i escoles. La marca italiana Acerbis pretén consolidar-se a la pilota per un període inicial de dos anys, amb perspectives d'una possible ampliació de la col·laboració.
 

Els xandalls d'escalfament que duran els pilotaris des d'ara. Fotografia: FPV.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article