elmusa

El documental sobre Puchol II, a punt de veure la llum

Pilota Món

Javier Cid / València.

Després de visualitzar en primícia el documental "Puchol II", podem avançar que serà un audiovisual que farà créixer l'afició a la pilota valenciana. A PilotaVeu hem tingut la sort de seguir les últimes passes del projecte abans que el documental isca a la llum a principis del pròxim mes de juny.

A la peça audiovisual, que tindrà al voltant de 47 minuts de durada, es pot veure la vida de Puchol II molt ben filada, des dels seus inicis a la pilota amb la motivació que el seu avi li oferia fins als testimonis de familiars i amics ben propers que sempre li han donat suport. Tot això amb un late motiv molt ben presentat: el pas de la derrota a l'Individual de 2015 a la victòria al darrer Individual que l'ha posicionat com a número u de l'escala i corda.

Una pel·lícula amb un to fresc, glamurós i modern que ens mostra els amagatalls d'un pilotari senzill, proper i, fins i tot, un punt despistat. Puchol II no marcarà una època per convenciment propi, sinó que el dia a dia i el seu treball dur d'entrenament amb els seus preparadors de Pilota 2.0 el faran explotar les seues qualitats fins arribar al cim d'un esport que el fa gaudir des de ben menut i amb què fa disfrutar els aficionats als trinquets.


Un fotograma del documental en què apareix un amic de Puchol II. Fotografia: Pilota 2.0

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article