Fem Pilota - Capçalera

“Del Trinquet al paladar” La tapa que sorprén el món de la pilota

Pilota Món

PilotaVeu / El Genovés.

La Localitat del Genovés celebrava el passat cap de setmana la Xa Fira Tradicional de Sant Pasqual 2017 i, divendres, dia de partida al seu trinquet municipal, donava la benvinguda al cap de setmana amb el Concurs de tapes de Sant Pasqual, on els bars i restaurants de la localitat podien participar oferint la seua tapa elaborada als comensals.  

El Gastrobar Trinquet el Genovés, regentat pel carismàtic jugador amateur Ivan “Rambo”, va sorprendre en aquest concurs tota la gent amb una tapa dedicada al nostre esport anomenada “Del Trinquet al paladar” .

Esta tapa estava formada per una pilota de vaqueta de carn picada i verdures, entre altres ingredients, i l’acompanyaven espaguetis de color blau i roig, que representaven així dos dels elements més característiques de l’esport valencià.
 

Descripció de la tapa. Fotografia: PilotaVeu

La iniciativa va triomfar entre els assistents, que, a més d’alegrar-se amb la curiositat de la tapa, també van quedar molt contents en tastar-la i gaudir del seu sabor, que va ser un plaer per al paladar.
 
 
La tapa "Del trinquet al paladar". Fotografia: PilotaVeu

Comentaris

Ana Cocentaina
1.

Q artista eres...... El comentari desde la nostra terreta es vore representat...en la teua picaeta els color de la FILA BEQUETEROS.....grasies per durmos en el teu subconscient

Comenta aquest article