Fem Pilota - Capçalera

Comencen a definir-se les semifinals de la Lliga a llargues i palma

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

El passat cap de setmana pràcticament clar quins equips estaran a les semifinals de la lliga. El que falta per saber és l’ordre de classificació. A més, encara queda oberta la lluita pel 4t lloc.

En la primera categoria a llargues, el passat cap de setmana ha deixat dos contundents victòries per als equips locals. Per un costat, CPV Benidorm va guanyar per 10 a 0 el CPV Xixona, duel entre debutants en la lliga que deixa constància de la diferencia de nivell que hi ha entre els dos equips. Els de Benidorm lluiten per a ser primers a la lligueta, mentre que els xixonencs han estat durant tota la lliga lluitant per a assolir el 4t lloc, que sembla quasi definitivament perdut a falta de tres jornades. D’altra banda, el CPV Campello va guanyar 10 a 4 el CPV La Vila Joiosa. Amb esta victòria, els campellers entren de ple en la lluita per les semifinals de la màxima categoria. Pel que fa als equips de CPV Parcent i CPV Sella van haver d'ajornar seua partida, ja que no disposaven del carrer habitual de joc.

En resum, a falta de tres jornades queden quasi definits quins equips estaran en la lluita de les semifinals, a falta de veure en quin ordre queden definitivament.

Grup Alacant
 EquipPJPGJFJCPts
1 CPV Benidorm 11 9 108 48 26
2 CPV Sella 11 8 100 54 25
3 CPV El Campello 12 10 107 77 25
4 CPV Parcent 10 7 89 51 22
 
En primera categoria de palma, el calendari restant fa que quasi estiguen definides les formacions que estaran en lluita per les semifinals. El fet que enguany hi haja set equips a la màxima categoria fa que cada cap de setmana descanse una formació. A falta de tres jornades, els equips de CPV Tibi (10 partides jugades amb 11 punts) i CPV Vall de Laguar (10 partides jugades amb 14 punts), que lluiten pel 4t lloc, tenen per jugar només dos partides més la de descans, una de les quals serà entre ells mateixos, cos aque fa que com a molt puguen sumar tan sols 6 punts.
 

Benimagrell i Benidorm de la primera de palma. Fotografia: Jordi Garcia 

Amb tot, el passat cap de setmana ens ha deixat una victòria com a local per 10 a 4 del CPV Vall de Laguar davant CPV Murla. El CPV Tibi aconseguia una altra victòria molt lluitada per 10 a 7 davant de CPV Sella després de més de dos hores de partida. El CPV Sella se situa 3r mentre que CPV Murla és 4t amb els mateixos punts (15). Es preveu decisiva la partida que els enfrontarà en la penúltima jornada. Per últim, el CPV Benidorm guanyava a domicili contra el CPV Benimagrell per un contundent 2 a 10 que els feia assolir la 2a posició.
 
 EquipPJPGJFJCPts
1 CPV Agost 9 8 82 24 24
2 CPV Benidorm 9 6 69 37 18
3 CPV Sella 9 5 64 61 15
4 CPV Murla 9 5 60 48 15
5 CPV Vall de Laguar 10 5 61 72 14
6 CPV Tibi 10 4 51 78 11
 
La propera setmana es preveu una jornada decisiva, ja que, tant a llargues com a palma, es viuran duels directes. Entre les partides més destacades tenim:

Primera lliga de llargues:
CPV Sella – CPV Benidorm i CPV Xixona – CPV Parcent.
Primera lliga de palma:
CPV Agost – CPV Murla i CPV Sella – CPV Benidorm.
 

El CPV Sella de primera de palma. Fotografia: Jordi Garcia.

Quant a les altres categories, cal destacar que en llargues segona dominen la classificació els equips de Parcent i Castells de Castells, clars aspirants a lluitar per a obtindre una plaça l’any vinent a la màxima categoria.

En segona de palma, s'ha de destacar la lluita que els tres grups estan vivint per la primera posició, ja que en una lliga de tres grups i 19 equips només es classifiquen els tres primers de cada grup i el millor segon. Al grup A destaquen els equips de Vall de Laguar (23 pts), Calp A (21 pts.) i Orba (21 pts.). Al grup B la lluita sembla estar entre Tibi B i Finestrat, amb 18 i 16 punts, respectivament. Per últim, al grup C, ressalta la lluita entre les formacions de Sella i Benasau que compten amb els mateixos punts, 20.

En la tercera categoria de llargues, els equips més regulars durant la present lliga estan sent el CPV Agost, amb 28 punts, i el CPV Crevillent A, amb 27 punts.

Per últim, en la tercera categoria de palma, cal remarcar de forma excepcional l’equip de Sant Vicent, que compta amb ple de victòries, sense que cap equip li haja pogut llevar cap punt.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article