Fem Pilota - Capçalera

El Kiwa-Quart, líder indiscutible del Corte Inglés de Galotxa

El Kiwa-Quart, líder en guanyar a la canxa de Massalfassar en el Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Massalfassar-Alfarb.

L’onzena jornada del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa ens deixa partides prou renyides, algunes emocionants, com les d'Alfarb i Borbotó, i la victòria del campió a la canxa de Massalfassar, on el Moro es va imposar als seus companys de la Copa i va estirar de l’equip per a consolidar-se al camp de la classificació. El segon, Foios, no va jugar per lesions en l’equip d’Albuixec i la partida queda pendent del veredicte de la Federació, ja que no els clubs no es posaren d'acord per a ajornar-la.


El líder es consolida amb els tres punts a Massalfassar, 35-70
A la canxa de Massalfassar, el Kiwa-Quart (Moro, Guillermo, el Xato i Berbis) va guanyar a domicili davant Jorge, Ximo, Luis i Paco, 35-70, en una partida que va començar amb un vent de tronada que dificultava prou el joc. Després dels primers jocs igualats, els campions van trencar un joc del rest, sempre liderats pel Moro, que en la canxa del seu poble i enfront dels seus companys de la Copa Edicom va demostrar un dia més la seua superioritat. I quan la partida estava encarrilada, Guillermo es va posar al bot i al mig, amb el Xato de punter i la pilota de la seua part, per la qual cosa els locals no van poder fer gran cosa, per més que ho van intentar.


Faura s’emporta un punt de la canxa d’Alfarb amb una partida renyida, 70-50
A la canxa d’Alfarb es va veure molta més igualtat de forces, però finalment els de Marquesat (Pau, Nando, Gerardo II i Benja) van guanyar 70-50 davant el Faura (Martí I, Llopis i Sergio), que els va plantar cara i encara es va poder endur un punt que li servirà per a seguir en els primers llocs de la taula de punts. Molt bona partida per part dels dos equips i emoció, perquè el marcador estava 65-40 i els de Marquesat tenien prop els tres punts, però els de Faura van remuntar i es van adjudicar dos jocs per un dels locals i això donava repartiment de punts.


Emocionant victòria de Beniparrell a Borbotó, 65-70
A la canxa de Borbotó la partida estigué més emocionant, ja que el marcador anava sempre prou igualat fins que, en l’últim joc, amb la igualada a 65 tantos, els dos equips tingueren Val per acabar. I a la fi foren els de Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni) els que s’emportaren la partida, amb el repartiment de punts, que en deixa un per als locals: Adrià, Enric i Castelló.


Montserrat lluita a Meliana per a apropar-se als equips capdavanters, 45-70
I a Meliana, el cuer (Rubén, Ximo, Jesús i Guillem) va rebre el Montserrat (Óscar, Javi, Fede –Carlos- i Añó) i la partida va estar prou renyida. Els locals estigueren prop d’aconseguir un punt, però els va faltar un joc davant Montserrat, que va guanyar 45-70, i continua la seua lluita per a intentar conectar amb els equips capdavanters de la classificació.


Classificació
A expenses de la decisió de la Federació sobre l’ajornament de la partida entre Foios i Albuixec, la classificació queda de la forma següent:
Kiwa-Quart, 31 punts
Foios, 22 punts (-1)
Faura, 21 punts
Marquesat, 19 punts
Beniparrell, 18 punts
Montserrat, 15 punts
Albuixec, 14 punts (-1)
Massalfassar, 14
Borbotó, 7
Meliana, 1Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article