Fem Pilota - Capçalera

La pilota arriba als carrers de Barcelona amb el I Trofeu Espai PV

Pilota Món

PilotaVeu / València.
 
El pròxim 20 de maig, a les 11h, tindrà lloc, a Barcelona, concretament al carrer de la Llibertat de la Vila de Gràcia, un esdeveniment únic. La pilota valenciana s’immiscirà dins dels carrers de la Vila per a oferir, tant als valencians residents a la ciutat comtal com als catalans i viatgers curiosos, l’esport dels valencians.

La partida, dins del marc de la XIII Setmana Cultural del País Valencià que organitza l’Espai País Valencià a Barcelona, comptarà amb la presència de les germanes Ana i Noèlia de Beniparrell i Vicen i Júlia, mare i filla respectivament, també de Beniparrell, per a la partida de raspall. Com a curiositat, les parelles no seran familiars.

Tot seguit, s’iniciarà la partida de galotxa en la qual l’equip roig estarà format per Eloi i Sano de Quart de les Valls, junt amb Albert de l’Horta Nord i el Xatet de Faura a la ferida. Jugaran contra un equip format per pilotaris d’Agost, més acostumats a jugar a llargues, tot i que no serà un problema per a ells, ja que s’han hagut d’adaptar a la galotxa amb anterioritat. Aquests són Belda, Castillo i Rafa.

En acabar, una paella a Casa València (carrer de Córsega, número 335) congregarà tots aquells participants que ho desitgen; tant jugadors com organitzadors i públic assistent. Per a finalitzar la jornada, hi haurà torneig del popular joc de la Fallera Calavera i alguna partida de truc.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article