Fem Pilota - Capçalera

Kiwa-Quart s'afiança com a líder en solitari del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
El campió de galotxa, el Kiwa-Quart, és líder del Trofeu El Corte Inglés després de guanyar el Foios, 70-30, segon classificat, en la partida que els enfrontava al carrer de València de Quart de les Valls. També ha sigut cridanera la contundent victòria del Faura davant Massalfassar, per 70-10, tres punts que l'apropen al segon lloc de la classificació.
 
Kiwa-Quart continua invicte al seu carrer
La partida disputada al carrer de Quart de les Valls ha sigut dominada amb solvència pel Moro, el Xato, Juan Antonio i Berbis, enfront dels de Foios (Carlos, Pepet, Mejia i Juanma), per un resultat de 70-30. Els campions han fet 35-10 i pareixia que els de Foios podien inquietar els locals, però el feridor Berbis i el domini del Moro en la seua parcel·la han sigut determinants.
 
"Passeig triomfal" de Faura davant Massalfassar, 70-10
L'equip de Faura (Martí I, Llopis i Sergio) ha tingut una actuació molt completa i ha esborrat de forma rotunda el de Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco), com ho reflecteix el resultat final de 70-10. Tot un recital dels de Faura, que han convertit la partida en un "passeig" sense color.
 
Beniparrell s'imposa a Marquesat per 70-40
El campió de Copa, Marquesat (Pau, Nando, Gerardo II i Benja), ha vist aturada la seua progressió en la visita a Beniparrell, on Julián, Herrera, Luis i Toni han sigut superiors i s'han imposat 70-40.
 
Montserrat supera Borbotó, 70-30, que no pot eixir de la cua
L'equip de Montserrat (Óscar, Javi, Fede i Añó) ha dominat la partida davant Borbotó (Adrià, Enric i Castelló) per 70-30. Els locals mantenen la posició per fugir d'un possible descens, mentre que els de la pedania no poden eixir del penúltim lloc de la classificació.
 
Meliana s'emporta el primer punt de la canxa d'Albuixec, 70-50
L'equip d'Albuixec (Sergi, Samuel i Joan) s'ha vist minvat per les lesions perquè a la del feridor Carlos s'han sumat les de Samuel i Joan, que han jugat amb les facultats físiques reduïdes. Samuel ho ha fet de punter, que no és habitual. I Meliana (Rubén, Ximo i Jordi), encara que ha perdut, ha aprofitat la situació per a guanyar un punt en arribar a 50 tantos.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 28 punts
Foios, 22 punts
Faura i Marquesat, 20 punts
Beniparrell, 16 punts
Massalfassar i Albuixec, 14 punts
Montserrat, 12 punts
Borbotó, 6 punts
Meliana, 1 punts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article