elmusa

Comencen les jornades decisives a la Lliga a llargues i palma

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

A poques jornades per a finalitzar la lliga regular tant de llargues com de palma, comencen a ser decisives cadascuna de les partides que es disputen.
La 1a de llargues es presenta molt emocionant amb duels que potser siguen decisius, ja que a hores d'ara qualsevol errada pot suposar greus conseqüències.

El CPV Sella rebrà el CPV Petrer, que debuta per primera vegada en esta lliga. El primer equip lluita pel lideratge de la lliga i, el segon, per mantindre una categoria amb un nivell al qual encara no s’ha adaptat i, en aquesta jornada, tenen una oportunitat de luxe tant pel marc on es juga la partida com per l’entitat del rival. El CPV Xixona jugarà contra el CPV La Vila Joiosa; els locals, amb noves incorporacions per a fer front a la present lliga, tindran una dura prova contra una dels millores banques, Jan de Murla. Els vigents campions, els del CPV Parcent, jugaran com a locals contra el CPV Mutxamel. Els de la Marina Alta deuen de començar a mostrar el seu millor nivell per a no crear dubtes. Per últim, el CPV Benidorm jugarà contra el CPV El Campello, un duel important per a valorar el nivell dels campellers, ja que l’equip de Benidorm ja ha demostrat en la present lliga que és l’equip revelació i que compta amb la banca que esta marcant el nivell mes alt de la lliga, el jove José Luis de Benidorm.

Quant a la lliga a palma, la setmana passada vam tindre la sorpresa més sonada, ja que el líder, el CPV Agost, va perdre davant el CPV Vall de Laguar en el sempre complicat carrer de Benamaurell. Així i tot, encara disposa d’una bona diferència de punts respecte dels seus rivals. Aquesta jornada es presenta molt emocionant ja que cada punt pot ser de vida o mort per a estar a les semifinals, que ja estan molt a prop.

El CPV Sella jugarà contra el CPV Vall de Laguar, una partida important per a valorar les expectatives de cada equip, ja que es troben a mig camí de les semifinals. Els líders de la categoria, i dos últimes voltes campions de la lliga, els membres del CPV Agost, jugaran contra el CPV Benimagrell, que està patint per a adaptar-se a una lliga amb un alt nivell de competició per part de tots els equips. El CPV Benidorm jugarà contra el CPV Tibi, enfrontament directe per un dels llocs de privilegi entre els quatre primers, ja que aquests dos equips són uns clàssics de les últimes edicions. Per últim, cal dir que aquesta jornada descansarà l’equip del CPV Murla.

XXV aniversari de la lliga de palma
Per a finalitzar, cal destacar una noticia per part del comité de les modalitats a ratlles de la FPV, ja que enguany se celebra la XXV edició de la lliga de palma i és per això que el comité de les modalitats a ratlles està organitzant una celebració per a commemorar este esdeveniment. La idea es reunir els representants dels clubs i jugadors que han estat campions i subcampions en les últimes XXV edicions, a més de representants dels clubs participants en la vigent edició.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article