elmusa

La pilota professional viurà un cap de setmana vibrant

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El primer cap de setmana del mes de maig arriba carregat de partides decisives per a la pilota professional. El més important dels esdeveniments serà el que tanque la setmana, amb l’última i decisiva final de la Lliga Professional d’Escala i Corda, però en el raspall també hi ha dos partides espectaculars que decidiran qui accedeix a la final de la Lliga Professional d’esta modalitat.

Divendres, els ulls dels aficionats a la pilota se centren al trinquet del Genovés, on Sergio, Tonet IV i Ricardet II (Ajuntament del Genovés) juguen a casa contra Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) per a buscar la final de la Lliga de Raspall en una partida única.

L’altra semifinal de la màxima competició per equips de la modalitat de raspall es disputa a la Llosa de Ranes, on l’equip d’Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira) parteix com a favorit davant Pablo, Sanchis i Raül (Ajuntament d’Oliva). Roberto i Sanchis, dos dels actuals campions, s’enfronten en una partida a vida o mort per a tornar a buscar el títol.
 

El trio de Pablo s'enfronta al d'Ian este dissabte per un lloc en la final. Fotografia: Ulisses Ortiz.

Diumenge acabarà la setmana amb una tercera final que es preveu tan espectacular com les dues anteriors. La primera, a Sueca, va caure a favor del trio de Pere Roc II, Félix i Monrabal (Ajuntament de Benidorm) per un resultat de 60 – 50. Soro III i Javi (Ajuntament de Vila-real) van superar totes les adversitats per a guanyar la segona final, al trinquet de Pelayo, per idèntic resultat (60-50). Més enllà de la igualtat que reflecteix el marcador, les dues partides van deixar molt bon sabor de boca entre els aficionats imparcials, que celebren la possibilitat de veure, una vegada més, el duel entre els dos aspirants al títol de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda.

El Trofeu President de la Diputació d’Alacant, també en joc

En escala i corda també està en joc el Trofeu President de la Diputació d’Alacant. Un triangular que continuarà divendres, a Dénia, i diumenge, a Xàbia. Genovés II i Santi buscaran accedir a la final davant Giner, Pere i Carlos al trinquet de Dénia. L’última partida del triangular, la de diumenge a Xàbia, enfrontarà Puchol II i Héctor contra el trio de Giner. La gran final es disputarà el diumenge 14 de maig.
 

Giner jugarà amb Pere i Carlos el IV Trofeu President de la Diputació d'Alacant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article