Fem Pilota - Capçalera

Foios i Beniparrell donen un colp d'autoritat en guanyar fora Faura i Montserrat

Galotxa

Paco Durà / Faura.
 
Les victòries a domicili de Foios a Faura i de Beniparrell a Montserrat suposen un colp d'autoritat de tots dos equips en la jornada que tancava la primera volta del Trofeu El Corte Inglés de galotxa.
 
La baixa de Llopis es va notar a Faura, 40-70
A la canxa de Faura, l'equip local va rebre un Foios molt encertat. Carlos, Pepet, Gavilá i el feridor Juanma van ser superiors a Martí I, Kevin, Sergio i Juanba, una formació que va notar l'absència de Llopis, ja que el substitut, Kevin, feia més de dos mesos que no havia jugat. A partir de l'igualada a 30 tantos, els de l'Horta Nord començaren a dominar la partida i finalment van guanyar 40-70. Així, es reservaven un lloc entre els tres primers de la lligueta de classificació.
 
Montserrat es deixa dos punts davant Beniparrell, 60-70
A Montserrat, l'equip format per Óscar, Javi, Fede i Añó va competir bé davant Beniparrell (Julián, Herrera, Luis i Toni), en una partida molt renyida fins a l'igualada a 55 tantos. Després s'imposaren els de l'Horta Sud, amb una bona actuació, sobretot, del mitger Herrera.
 
Marquesat supera Massalfassar amb rotunditat, 70-25
La partida entre Marquesat i Massalfassar va canviar d'escenari per l'oratge. Es va jugar a Alfarb en canxa coberta i la segona volta es disputarà a Massalfassar. No hi va haver massa color perquè Jorge, Ximo, Luis i Paco tingueren un dia poc afortunat i els de Marquesat (Pau, Nando, Gerardo II i Benja) van guanyar de forma rotunda, 70-25.
 
Kiwa-Quart derrota el cuer Meliana, 70-25
El campió Kiwa-Quart (Moro, Xato, Juan Antonio i Berbis) va dominar sense problemes el cuer, Meliana (Rubén, Ximoni Guillem), 70-25. Una nova jornada i en van nou sense que els de Meliana anoten cap punt.
 
Albuixec fou molt superior a Borbotó, 70-25
I a la canxa d'Albuixec, els locals, Sergi, Samuel, Joan i Carlos, es van imposar de forma fàcil a Borbotó (Adriá, Eugeni i Castelló), 70-25. Els visitants tenien la baixa d'Enric i es va notar prou, davant uns rivals molt encertats.
 
Classificació:
Kiwa-Quart, 25 punts
Foios, 22 punts
Marquesat, 17 punts
Faura, 14 punts
Massalfassar, 14 punts
Beniparrell, 13 punts
Albuixec, 12 punts
Montserrat, 9 punts
Borbotó, 6 punts
Meliana, 0 punts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article