Fem Pilota - Capçalera

El llibre il·lustrat del Genovés es presenta a Bonrepòs i Mirambell amb èxit

Pilota Món

PilotaVeu / Bonrepòs i Mirambell.

Aprofitant que esta setmana se celebra el dia del llibre, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell va organitzar l’acte de presentació del llibre il·lustrat sobre la vida del pilotaire més gran en la història de la pilota valenciana.

Rosella Antolí, regidora de Cultura, va ser l’encarregada d’obrir l’acte i de presentar els protagonistes. Primer va parlar Sebastià Giner (coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat), que va explicar la funció d’esta obra editada per la Càtedra de Pilota. Després va ser el torn de David Sarasol (director del Museu de la Pilota i un dels autors), que va parlar sobre la gestació del projecte.

Seguidament va intervindre l’altre autor, Sergi Durbà (professor i escriptor), que va destacar el que significava per a ell haver-hi participat. Finalment, va parlar el gran protagonista, Paco Cabanes, que va donar les gràcies per l’estima rebuda i va assenyalar la importància que arribe als xiquets del nostre País.
 

Molta gent jove entre el públic assistent. Foto: Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell - Lluís Miquel Antolí Gosàlbez

Una vegada havien parlat els protagonistes, va ser el torn de preguntes per part del públic, que era nombrós, amb quasi un centenar de persones,encuriosides per saber coses sobre la vida del Genovés. A més de gran part dels membres consistori local, entre els quals estava la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, també es va deixar veure gent com Frederic Llopis, autor d'un dels millors llibres que s’han fet mai sobre el nostre esport, o Agustí Larré, entrenador de Puchol II, entre altres pilotaris professionals.

Per a acabar, durant més d’una hora, Paco va estar signant exemplars i fent-se fotografies amb el públic assistent. Hi destacaven alumnes de pilota de Bonrepòs i Mirambell, Meliana o Vinalesa.
 

Foto:  Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell - Lluís Miquel Antolí Gosàlbez

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article