elmusa

El CPV Beniparrell dóna impuls al raspall femení amb el premi Llibertats Nacionals

Pilota Món

Javier Cid / València.

El club de pilota de Beniparrell ha rebut esta vesprada el premi Llibertats Nacionals per la promoció de la pilota valenciana femenina, atorgat pel Bloc de València. Ha sigut durant un acte al Col·legi d'Art Major de la Seda de València en què també ha sigut premiat Enric Solà i en què han participat el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el diputat Joan Baldoví; la coordinadora general del Bloc, Agueda Micó, i la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando.

El CPV Beniparrell és un club que va incorporar fa ja més d’una dècada la modalitat del raspall femení i compta amb una àmplia quantitat de dones pilotaris al club i amb jugadores de primer nivell que competeixen als tornejos més importants de la modalitat. A l’acte han acudit un bon nombre de jugadores, on destacava la presència de Noèlia Puertes o Julia, entre d'altres, i han rebut el premi de mans de la coordinadora general del Bloc, Àgueda Micó.

L’acte ha començat amb una xarrada per part dels polítics valencians que han comentat les mesures que s’estan prenent als diferents òrgans a què representen, des de l’ajuntament de València a la Diputació o, fins i tot a Madrid, on Baldoví ha fet una anàlisi de les esmenes als pressupostos generals de l’Estat.

Posteriorment, s’ha fet un reconeixement als pobles de València amb una desena d’alcaldes que han fet un repàs de com està sent la seua feina, que comanda la regidora Consol Castillo. En eixe moment, ha arribat la presentació dels premiats. Primer ha estat el torn del CPV Beniparrell i, seguidament, el d’Enric Solà, que han realitzat sengles parlaments d’agraïment pels premis. Ha estat un acte de germanor en què una gran part de militants del Bloc i de Compromís s’han donat cita al Col·legi d'Art Major de la Seda de València.

Ací teniu tota la galeria de fotos dels premis Llibertats Nacionals 2017.
 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article