Fem Pilota - Capçalera

La pilota serà la protagonista a les Trobades d’escoles de Guadassuar

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Guadassuar tindrà un diumenge especial. El pròxim diumenge dia 30 d'abril, amb motiu de les "Trobades d’Escoles en Valencià", el Club de Pilota Valenciana de Guadassuar, amb col·laboració amb el Club de Pilota Amics de la Ribera Alta, ha confeccionat una jornada on la pilota serà la protagonista als carrers de la població.

A partir de les 11 hores, tindrà lloc al carrer Verge del Rosari una exhibició entre els membres de l’escola de pilota valenciana de la localitat. Per a acabar la celebració, al mateix carrer comptarem amb una partida de raspall femení que enfrontarà Ana i Noèlia Puertes contra Anabel, Amparo i Aida.

A més, la jornada comptarà amb l’exposició "JOC, ESPAI I XARXA. GUADASSUAR. NO PERDRE LA FERIDA" a les antigues escoles Balmes, on podrem veure un treball exhaustiu de tot el passat, present i futur del món de la pilota a la localitat de Guadassuar.

A la trobada s’esperen al voltant de 20.000 persones que podran veure fins a 140 paradetes i 30 exposicions, a més de les partides de pilota i les danses tradicionals del poble de la Ribera. A la jornada acudiran, a més, el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; el conseller d’esports, Vicent Marzà, i el diputat Joan Baldoví.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article