Fem Pilota - Capçalera

El CPV Beniparrell rep el premi Llibertats Nacionals per la promoció de la igualtat en la pilota

Pilota Món

Javier Cid / València.

El Club de Pilota Valenciana de Beniparrell rebrà demà dijous el premi Llibertats Nacionals 2017 per la promoció de la igualtat en l'àmbit de la pilota valenciana. El lliurament de premis tindrà lloc a les 19:30 hores al Col·legi d'Art Major de la Seda de València.

En l’acte, on també serà premiat Enric Solà per la defensa i l'estudi del Dret Foral Civil Valencià, hi intervindran el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el diputat Joan Baldoví; la coordinadora general del Bloc, Agueda Micó, i la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando. 

Estos premis, atorgats pel BLOC, són “un reconeixement que aquest partit fa a una personalitat i una entitat que des d'àmbits d'actuació diversos ha contribuït a dignificar el valencianisme i la societat”, segons diu el comunicat.

El CPV Beniparrell és un dels clubs de pilota més potents en pilota femenina. Els de l’Horta Sud tenen jugadores destacades com les germanes Puertes, Ana i Noèlia, que participen en tots els campionats femenins, i també hi ha altres pilotaris, com Júlia o Maria, que comencen a disputar els campionats malgrat la seua joventut.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article