elmusa

Marquesat remunta davant Montserrat i Foios apreta darrere del líder, Kiwa-Quart

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.

La huitena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés ens deixa remuntades en les partides disputades a les canxes d'Alfarb i Beniparrell i les victòries de Kiwa-Quart i Foios, que comanden la classificació.
 
Marquesat guanya Montserrat en una gran partida, 70-50
L'equip d'Ovocity-Marquesat va remuntar un marcador de 35-50 davant Montserrat, que va jugar molt bé i a punt va estar de donar un esglai als locals. Tot i això, la reacció de Pau, Nando, Gerardo II i Benja, sobretot dels dos primers, fou molt bona per poder reconduir la situació i guanyar. Montserrat (Óscar, Carlos, Javi i Añó) va jugar molt bé, fins que en la recta final es van veure superats. El capità Fede va declarar que estava "molt content per la partida que hem fet tots".
 

L'equip de Marquesat. Foto: Paco Durà
 
Beniparrell supera Albuixec amb dos juvenils molt encertats, 70-65
A la canxa de Beniparrell l'equip del poble va notar la baixa de Julián en un principi i poc va faltar perquè Albuixec els guanyara a domicili. Però la magnífica actuació dels juvenils Hilari i Lluis, juntament amb Herrera i Toni, va permetre la remuntada davant els visitants, Sergi, Samuel i Joan, que anaven sempre davant fins a la igualada a 65 tantos. Finalment, 70-65 per als casa. No és la primera vegada que l'equip de l'Horta Nord comença davant la partida i, a última hora, les perd.
 

Equip d'Albuixec. Foto: Paco Durà
 
El líder, Kiwa-Quart, s'imposa a Borbotó, 35-70
A Borbotó els locals, Adrià, Enric i Castelló, tenien prou controlat el líder, Kiwa-Quart (Moro, el Xato, Juan Antonio i Berbis), amb el marcador 30-20. Açò va espavilar als campions, liderats per Moro, que va traure el seu manual particular i es va apoderar de la situació, fins a guanyar tots els jocs, llevat d'un, per endur-se la partida per un 35-70.
 
Foios domina amb autoritat davant Massalfassar, 70-20
La partida de Foios (Carlos, Pepet, Gavilà i Juanma) la van dominar amb autoritat els locals, 70-20. Els de Massalfassar (Jorge, Ximo, Luis i Paco) van lluitar prou i podrien haver tingut un millor resultat si hagueren aprofitat alguns jocs en què tenien val. De fet, Gavilà va reconéixer que "el resultat ha sigut massa gran, però ens han eixit les coses bé". El resultat deixa els de Foios en segon lloc.
 
Classificació:
1. Kiwa-Quart, 22 punts
2. Foios, 19 punts
3. Faura, 17 punts
4. Marquesat, 14 punts
5. Massalfassar, 14 punts
6. Beniparrell, 11 punts 
7. Albuixec, 9 punts
8. Montserrat, 8 punts
9. Borbotó, 6 punts
10. Meliana, 0 punts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article