Fem Pilota - Capçalera

Els valencians mostren la seua superioritat en el II encontre basc-valencià

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / Benidorm.

Benidorm acollia, ahir dissabte, el II encontre basc-valencià entre la Selecció Valenciana i la Selecció Basca de pilota. La jornada donava el tret d'eixida a la Ciutat Esportiva de Foietes-Guillermo Amor. La primera de les modalitats que van disputar els jugadors de Vicent Molines va ser “joc internacional”. La victòria va ser per als valencians per 6 a 4 jocs. Per Euskadi van jugar Iban Jauregi, Ibai Urbieta, Andoni Urbieta, Iñaki Esnal, Julen Chiapuso i Ekaitz Lasa. Per part dels valencians van participar Sacha Kruithof, Seve Martínez, Lluís de la Vega, Julio Palau, Marc Giner, Vicent Cardona i el benidormer José Luis Calvo.

La segona de les partides celebrades va tindre les jugadores basques i valencianes com a protagonistes. Per Euskadi, Patri Espinar i Maddi Mendizábal. Per part del País Valencià jugaven Mónica Moya i Mar Giménez. El primer set se'l van emportar Mónica i Mar 15/8 i el segon també va caure del costat de les valencianes per 15/3. Tot i els resultats, les partides van ser renyides i disputades, i es va poder veure l’evolució del nivell de joc d’Euskadi, una selecció jove i molt il·lusionada però amb poca experiència en les modalitats oficials de la Confederació Internacional de Jeu de Balle (CIJB).

La vesprada esperava el plat fort amb la partida de llargues al carrer de Bilbao de Benidorm. L’ambient va ser molt bo, ple d’aficionats i espectadors ocasionals que van gaudir de llargues junt a la platja. Es va viure una vesprada molt especial, ja que des de la disputa del Mundial de pilota a mà l’any 2000, el carrer de Bilbao no acollia una partida de pilota. L’ocasió ho mereixia. Per Euskadi van jugar Gaizka Iruretagoiena, Iban Jauregi, Ibai Urbieta, Andoni Urbieta, Iñaki esnal, Julen Chiapuso i Ekaitz Lasa. Per part de la Selecció Valenciana jugaven Marc Giner, Sacha Kruithof, Vicent Cardona, Lluís de la Vega, Julio Palau i José Luis Calvo. La partida va finalitzar en el resultat de 6 a 4 per als valencians, després d’un encontre molt igualat.
 

Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article