elmusa

Marzà rep el president de la Federació Basca de Pilota

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El Conseller Marzà s'ha reunit este matí amb el president de la Federació de Pilota Basca, Gotzon Embil, i el president de la Federació de Pilota Valenciana i de la CIJB (Confederació de Pilota a Mà), José Daniel Sanjúan.

La Federació Basca ha visitat València amb motiu de l'encontre basc-valencià que es disputarà el 22 i 23 d'abril. La reunió ha servit per establir relacions de futura col·laboració entre les dues parts i continuar amb la celebració de trobades com les del proper cap de setmana.

La trobada consistirà en dos jornades: la primera, el dia 22, a Benidorm, i la segona, el 23, a Parcent. Durant estos dies es jugaran diferents partides de One Wall, el Joc internacional, Llargues, Frontó i Pilota Grossa. Els pilotaris tindran l’oportunitat de compartir experiències amb esportistes d’una altra regió però que també viuen la pilota a mà en el dia a dia.
 

La reunió entre les federacions basca i valenciana de pilota. Foto: GVA.

El dia 22 començarà amb una partida de Joc Internacional masculí a les 10:45 hores al poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm entre la Selecció d’Euskadi i la Selecció Valenciana. Per continuar el matí, a les 12 es disputarà una altra partida d’exhibició entre les dos seleccions, però amb les components de la modalitat de One Wall femení.

Ja de vesprada, el carrer de Bilbao de Benidorm acollirà una partida a Llargues masculina des de les 17:30 hores, on les seleccions d’esta modalitat faran les delícies del públic assistent, ja que el nivell serà molt alt, malgrat ser una partida d’exhibició. Per finalitzar la jornada de convivència, se celebraran una partida mixta, una masculina i una femenina de frontó. Les partides de les tres parets seran, de nou, al poliesportiu Guillermo Amor a partir de les 19:15h i es jugaran sota les normes del Frontó valencià entre les seleccions de les dos regions, la basca i la valenciana.

La segona jornada de l’encontre es realitzarà el dia 23 pel matí a Parcent amb diferents partides de pilota grossa. A les 10:30h començarà una exhibició al trinquet de pilota grossa del poble de la Marina Alta i, posteriorment, és realitzaran partides de la modalitat quasi extinta i que donarà al públic un al·licient per veure estes exhibicions entre la selecció valenciana i la d’Euskadi.

La trobada, organitzada en conjunt per les federacions de pilota del País Valencià i del País Basc amb el suport de la Diputació de València, la Generalitat i els ajuntaments i clubs de pilota de Benidorm i Parcent, serà un bona oportunitat per compartir moments de pilota, experiències i germanor entre els integrants de les seleccions. A més, és una oportunitat per al públic assistent de conéixer les formes de jugar basques i gaudir d’un bon cap de setmana de pilota a mà.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article