Fem Pilota - Capçalera

Benidorm i Parcent acolliran el II encontre basc-valencià de pilota a mà

Pilota Món

Javier Cid / València.

El pròxim cap de setmana del 22 i 23 d’abril tindrà lloc el II encontre basc-valencià de pilota entre equips de diferents modalitats i categories de les seleccions valenciana i basca. La trobada consistirà en dos jornades, la primera, el dia 22, a Benidorm i la segona, el 23, a Parcent. Durant estos dies es realitzaran diverses partides de One Wall, el Joc internacional, Llargues, Frontó i Pilota Grossa. Els pilotaris tindran l’oportunitat de compartir experiències amb esportistes d’altra regió però que també viuen la pilota a mà en el dia a dia.

El dia 22 començarà amb una partida de Joc Internacional masculí a les 10:45 al poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm entre la Selecció d’Euskadi i la Selecció Valenciana. Per continuar el matí, a les 12 es disputarà altra partida d’exhibició entre les dos seleccions, però amb les components de la modalitat de One Wall femení.

Ja de vesprada, el carrer Bilbao de Benidorm acollirà una partida a Llargues masculina des de les 17:30 hores on les seleccions d’esta modalitat faran les delícies del públic assistent, ja que el nivell serà molt alt, malgrat ser una partida d’exhibició. Per finalitzar la jornada de convivència, es celebraran una partida mixta, una masculina i una femenina de frontó. Les partides de les tres parets seran, de nou, al poliesportiu Guillermo Amor a partir de les 19:15 i es jugaran baix les normes del Frontó valencià entre les seleccions de les dos regions, la basca i la valenciana.

La segona jornada de l’encontre es realitzarà el dia 23 pel matí a Parcent amb diverses partides de Pilota grossa. A les 10:30 començarà una exhibició al trinquet de pilota grossa del poble de la Marina Alta i, posteriorment, és realitzaran diverses partides de la modalitat quasi extinta i que donarà al públic un al·licient per veure estes exhibicions entre la selecció valenciana i la d’Euskadi.

La trobada, organitzada en conjunt per les federacions de pilota del País Valencià i del País Basc amb el suport de la Diputació de València, la Generalitat i els ajuntaments i clubs de pilota de Benidorm i Parcent, serà un bona oportunitat per compartir moments de pilota, experiències i germanor entre els integrants de les seleccions. A més, és una oportunitat per al públic assistent de conéixer les formes de jugar basques i gaudir d’un bon cap de setmana de pilota a mà.
 

Cartell de la jornada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article