Fem Pilota - Capçalera

La Superfesta d'Acció Cultural compta amb la pilota valenciana

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Acció Cultural del País Valencià ha organitzat una festa per a reivindicar la recuperació de TV3 i per a fer-ho portarà, per primera vegada, el Club Super3 a terres valencianes.

Fa sis anys que les emissions de TV3 van deixar d'arribar a les cases del País Valencià. El tancament de RTVV, uns anys després, ha provocat que els més menuts no puguen veure programes infantils i dibuixos animats en valencià. Per tot això, Acció Cultural ha convocat una Superfesta que comptarà amb la presència dels membres del Club Super3 i on també hi haurà pilota valenciana. PilotaVeu serà l'encarregat d'organitzar un taller i una exposició per a la xicalla que s'aprope el 29 d'abril als Jardins de Vivers, a partir de les 10.30h.

ACPV ha convocat els valencians “a una jornada lúdica, però també a un clam conjunt per a poder recuperar part de l'espai perdut als mitjans de comunicació en la nostra llengua”.

A banda de pilota, també hi haurà tallers de rap a càrrec del grup Atupa, màgia amb el mag Rubén Aparisi, pintacares de personatges de televisió, muixerangues i molt més.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article